fredag den 31. maj 2013

Weekenden står for døren med et dejligt barnedåb

Endnu en uge er ved at nå sin ende og en dejlig weekend står for døren med barnedåb og forhåbentlig høj solskin både lørdag og søndag. Som jeg skrev om i sidste indlæg, så har jeg været på indkald på mit studie, og jeg er heldigvis blevet en del klogere efter en masse spændende og indholdsrige oplæg. Men det har nu også været dejligt at se mine studiekammerater igen, så alt i alt en dejlig og ikke mindst begivenrig uge.
Jeg var også til koncert i går ude i Tivoli, og jeg kan godt love jer for, at det var super fedt, især fordi vejret jo var så dejligt, det gjorde så også, at der var sindsygt mange mennesker derude, hvilket selvfølgelig medførte til, at det var lidt svært at komme frem og tilbage. Mine veninder og jeg fandt heldigvis et sted, hvor der ikke var så mange mennesker, og samtidig havde vi en god udsigt til scenen, så det var rigtig dejligt. På et tidspunkt skulle jeg på toilettet, og selvfølgelig havde jeg i dagens anledning taget et af de øreringe, som jeg viste her, men da jeg så står i køen og venter på at det bliver min tur, er der en pige foran mig, som vender sig om og siger:
"Vildt fede øreringe du har i ørerne." Hvor jeg så stolt svarede:
"At dem havde jeg da selv lavet". Så bliver man da lidt glad:-)
 
Da jeg som sagt skal til barnedåb i morgen, har jeg med lidt inspiration fra Fantastisk Sommerfugl lavet min helt egen grafisk plysbjørn til pigen. Jeg håber, at forældrene og pigen, som forøvrigt skal hedde Nynne, bliver rigtig glad for billedet. Jeg har desuden fået det rammet pænt ind i en sort bred ramme, så billedet fremstår rigtig fint.
Hvad synes I, er det ikke en sød ide at give i dåbsgave?


Her den anden aften fik jeg lige taget et billede af den smukkeste solnedgang, som vi jo efterhånden har haft en del af de seneste aftner. Forhåbentlig får vi mange flere af dem i løbet af sommeren, som vi jo går ind i fra i morgen af, da det jo er d. 1. juni.

 
Rigtig god weekend.

12 kommentarer:

 1. Det er en RIGTIG sød gave at give. Den bliver de glade for - og det må være noget, pigen sætter pris på, når hun bliver gammel nok til at forstå :-)

  SvarSlet
 2. Ja det håber jeg også hun gør;-)

  SvarSlet
 3. Du er bare super dygtig til de tegninger og jeg synes det er en rigtig god dåbsgave. Fedt at der var én der kommenterede dine øreringe:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Christina. Ja, det var squ lidt fedt at pigen kommenterede mine øreringe. Rigtig god weekend til dig.

   Slet
 4. Den er rigtig sød bamsen, den kommer til at pynte fint på hendes (kommende) børneværelse.
  Det er et flot billed, faktisk ligner den lidt den solnedgang som jeg i øjeblikket prøver på at flette :-)

  SvarSlet
 5. Hej igen!!
  jeg vil lige spørge om jeg må låne dit billed til næste gang jeg skriver om min taske. (Jeg linker selvfølgelig)
  Det er jo sjovere at have et billed på bloggen som man ved er "ægte".

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro, især hvis du vil linke til min blog.

   Slet
 6. Sikke en dejlig dåbsgave. Den bliver helt sikkert et hit. Du er bare så dygtig til at tegne :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 7. Fin blog du har! og super flot billede af solnedgangen! :)

  Kig gerne forbi, lige nu har jeg en giveaway kørende. Knus Mia - http://miaekholm.blogspot.dk/2013/05/bloggen-frste-give-away.html <3

  SvarSlet
 8. WAUW! Hvor er du talentfuld! :-o
  Er hel vild med alle dine tegninger - var det ikke noget du kunne finde på at sælge? :D :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusind tak. Jamen det gør jeg allerede En smugle, har du et specifikt ønske mailer du da endelig. Rigtig god sommer.

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.