tirsdag den 14. maj 2013

Billedvæg med eget grafisk design

Som nogle af jer måske kan huske, viste jeg jer for et par måneder siden en af mine grafiske tegninger hvorpå, jeg havde tegnet en grafisk udgave af en hoptimist. En af mine faste læsere Bettina blev helt vild med den, og hun spurgte derfor om, hun kunne få et print til sin billedevæg, og selvfølgelig kunne hun da det. Her i går aftes modtog jeg så lige dette billede af hendes billedvæg. Hun synes nemlig lige, at jeg skulle se, hvor fint min hoptimist tager sig ud iblandt de andre billeder, som hun  har hængende. Og jeg må da ærligt indrømme, at jeg er stolt, og jeg synes samtidig også, at hoptimisten passer super flot ind til resten af billedvæggen. Hvad synes i, er det ikke en fin billevæg Bettina har fået lavet sig? 
 
 
Her kan i lige se et lille udsnit af hoptimisten lidt tættere på.
 
Fortsat god tirsdag.
 

6 kommentarer:

 1. Sikke en smuk væg du har Helene. Jeg er vild med at du har holdt det i stor/hvide nuancer.. super klasse en lampe der står der!

  SvarSlet
 2. Jo, den er rigtig fin! Kan godt forstå, du er stolt :-)

  SvarSlet
 3. Hej Christina. Det er desværre ikke min billedvæg, men en af mine faste læsere som har en af mine grafiske tegninger af hoptimisten på sin billedvæg, men ja du har skam ret i, at den er vildt flot.

  SvarSlet
 4. Mange tusind tak Anne-Sofie, Heidi og Krokodullen ;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.