torsdag den 16. maj 2013

Største fletteprojekt til dato

Først og fremmest vil jeg lige sige tusind tak til alle jer kære læsere, som følger mig her på bloggen. Min blog er nu dags dato oppe på 218 faste læsere, 61.403 sidehenvisninger og sidst men ikke mindst 134 på bloglovin. Det betyder virkelig meget for mig med alle jeres søde små kommentarer, uden dem havde jeg slet ikke fortsat med at blogge den dag i dag.

Nå nu til mit største fletteprojekt, som jeg har glædet mig til at vise frem her på bloggen. Mange er jer ved jo godt, at jeg elsker at flette tasker og punge, især ud af tebreve og gavepapir er min helt store pasion. For et par måneder siden fik jeg af en sød læser en hel kasse fyldt med kaffeposer, og jeg tænkte derfor, at dette skulle der komme en kæmpe stor taske ud af. Og her et par måneder senere og lidt ømme fingrer ser i nu resultatet af mit livs største fletteprojekt til dato.

Tasken er som sagt flettet af bagsiden af kaffeposer samt sort gavepapir til hjertet. Den måler ca. 36 x 31 cm og har en bred bund på ca. 12 x 36 cm. I toppen er der syet en sort lynlås fast og ligesom de andre tasker, har jeg syet hanke af sort kraftigt stof påsat pyntebånd, som afslutningsvis er blevet sat fast med 4 plexiglasknapper, som giver et fedt look til resten af tasken. Selve hjertet tog mig en del forarbejde at få tegnet op. Jeg ville jo gerne have, at det kom til at sidde midt på tasken, men med lidt småjusteringer frem og tilbage er jeg nu blevet rigtig godt tilfreds med hjertet, og jeg tror såmendt heller ikke det er sidste gang, at jeg går i kast med sådan en taske med motiv.
Hvis jeg selv skal sige det, så er jeg blevet okay tilfreds, men hvad synes I?
 
Har du lyst til at se de andre punge og tasker, som jeg har lavet, spå klik lige her.

Fortsat rigtig god aften.

11 kommentarer:

 1. Den er blevet vildt flot. :) imponerende

  SvarSlet
 2. Vildt flot taske. Er imponeret :)

  SvarSlet
 3. Arhmen, altså, du kan bare det der fletteri, Helena! I øvrigt fik jeg lige klikket mig videre til dine broderier af tigeren og ulvene også :-O WOW, du er ferm på fingrene!! Og du må ha' en engels tålmodighed.
  God aften til dig.
  Kh. Trine

  SvarSlet
 4. Mange tusind tak Trine og Lisbeth. Ja tålmodighed har jeg heldigvis altid haft, især når det gælder indenfor det kreative univers, men Trine du er da også utrolig dygtig. Jeg er i hvertfald også dybt imponeret over alle dine flotte kreationer, du viser på din blog. Med hensyn til mine broderier, så har det lige siden 3. Klasse været min helt store lidenskab, det tror jeg vidst aldrig jeg bliver træt af.

  SvarSlet
 5. Wow... Det er en flot taske. Den har jeg ikke noget imod at gå rundt med.

  Du er så kreativ, bare jeg fik den halve, så ville det være nok for mig.

  SvarSlet
 6. Den er rigtig, rigtig flot! Og nu fletter jeg jo selv, så jeg ved, hvor meget arbejde, det kræver at skulle lave sådan noget - og så især med motiv! Du er sej :-)

  SvarSlet
 7. Du er da for sej :-) Den er super flot :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er den bare fed Helena... Du er super sej med alle dine kreative evner... :0)

  SvarSlet
 9. Hvor der det imponerende :o) bruger du altid tape på det papir o.l. du fletter med??

  SvarSlet
 10. Mange tak Mette. Ja jeg bruger altid tape, da det jo gør, at tasken bliver vandafvisende, med mindre det er kaffeposer, som jo er vandafvisende i sig selv.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.