mandag den 4. marts 2013

Nye forårssmykker

Man man da ikke blive andet end i forårshumør, når solen skinner så dejligt herfra morgenstunden.
Det har bl.a. også fået mig til at blive inspireret til at lave lidt nye forårssmykker.
Et par ørestikkers, fingerringe og et cool neonarmbånd i rørperler har jeg fået produceret, og I skal selvfølgelig ikke snydes for, at se lidt billeder af det.

Jeg er især helt vilde med de koralfarvede øreringe og armbåndet, måske det skyldes denne neondille vi vidst alle er ret vilde med for tiden.

 
 Fingerringe der matcher til øreringene.
 
Har du forresten  lyst til at se flere af mine øreringe så klik lige her, her, her og for mine fingerringe her
 
Ellers har min weekend været rigtig skøn, som bl.a. har stået på fejring af min venindes bryllup, men det skal jeg nok lave et helt særskilt indlæg om, da det simpelthen var en dag, som fortjener sit helt eget indlæg med billeder og tekst.
 
Håber I får en dejlig mandag og ikke mindst nyd nu det dejlige solskinsvejr, vi ved jo ikke hvornår frostgraderne atter kommer igen.

9 kommentarer:

 1. Så fine øreringe. Er de lavet af fimo/cernit? Hvis, hvor har du så købt forme henne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er ikke cernit, men derimod små blomster jeg har købt over nettet. Jeg er dog igang med at lave flere smykker af cernit hvor jeg bruger en form, som jeg har købt for mange år siden også på nettet. Men dem skal heg selvfølgelig nok også vise frem herinde.

   Slet
 2. De koralfarvede øreringe er bare så smukke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja dem er jeg også helt vilde med og så passer de lige til det koralfarvede stjernestof, som jeg lige har købt i stof 2000, tror det er det samme som dit;-) jeg kunne simpelthen ikke stå for det, da jeg så det hos dig.

   Slet
 3. Jeg er helt vild med både øreringe og fingerringe! Fantastisk :-)

  SvarSlet
 4. Venter i spænding på dine cernit-neon-smykker :)

  SvarSlet
 5. hvor er de bare søde, de blomster. Vil afsløre hvor du har købt dem?
  Og formen? jeg er lidt ny i det der cernit halløjsa, men jeg glæder mig til at lære lidt om det via dine indlæg. venter også spændt på at se dine neonsmykker...du laver nogle fantastisk flotte ting!
  Er ny læser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak fordi du synes om de ting, jeg laver. Det efterhånden mange år siden, at jeg har købt formene i det der engang hed Terapi Hobby, men tror da at man kan købe en ligende i panduro hobby. Jeg er blevet færdig med neonsmykkerne men mangler at få tager nogle billeder af dem, men der får jeg forhåbentlig snart gjort.

   Slet
 6. Okay, hvis jeg blir bit af det, må jeg se om jeg kan støve nogle op et sted :) Uh spændende....har meldt mig som fast læser, så får jeg jo nok en update når du ligger billeder ind :) Hav en go dag :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.