torsdag den 7. marts 2013

Mit eget design på Iphone-cover samt lidt om mit liv lige pt.

Det er efterhånden ved at være nogle uger siden, at jeg har fået lavet dette iphonecover med mit helt eget design. Jeg havde længe gået og tænkt over, at det kunne være vildt fedt med ens eget design på sit cover, og derfor søgte jeg på nettet og faldt over Design-Skins, hvor man netop kan få lavet sit eget cover med sit helt eget billede. Og selvfølgelig skulle det da være med en af mine egne grafiske tegninger, og jeg var ikke i tvivl om, at det da skulle være denne søde koalabjørn, som skulle være på coveret. Her ses resultatet, hvad synes I? Kan jeg godt være bekendt at have denne lille bjørn på min Iphone?

 Coveret er lavet udfra denne tegning, som nogle af jer sikkert godt kan huske, da jeg viste frem for nogle måneder siden.
Lige for tiden har jeg de helt store påskeklippeprojekter igang i Sfoèn, hvor jeg jo er i min sidste praktik det næste ½ år. Børnene er helt vild søde og meget interesseret i alle de kreative projekter, jeg sætter igang med dem, og det er til min store overraskelse også en stor interesse for mange af drengene, så det er rigtig dejligt at se. Der bliver bl.a. klippet påskekaniner, harer, kyllinger, ænder og sidst men ikke mindst dekorerer børnene også deres egen mælkekarton, hvor de selvfølgelig skal så karse ned i´efterfølgende. Hvis jeg får tid til at tage lidt billeder af noget af påskepynten, skal jeg nok lave et indlæg om det her inden påske, så kan I jo evt. bruge det til lidt påskekreahygge i påskeferien.
 
Rigtig god aften til jer alle.
9 kommentarer:

 1. Det er et super flot cover!
  Elsker din tegning :-D
  God fredag
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 2. Det er virkelig et fint cover du har fået lavet :) Det kan du sagtens være mere en stolt over :)

  Jeg er ret ny i blogger verden, og jeg synes din blog er så fin, så jeg tænkte på, hvordan får man det billedebanner ind på sin blog? det øverste. Og hvordan får man knapperne neden under ?

  Mvh Kamelia

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Kamilia. Er også blevet glad for det. Selve min header foroven har jeg lavet i et fotoredigeringsprogram der hedder Picasa, og de knapper nedenunder skal du finde under der der hedder redigere blog og så skulle der gerne komme noget frem der hedder sidebar, hvor du kan tilføje dem. Kærligst Helena

   Slet
 3. Elsker den tegning, så det cover kan du helt bestemt være stolt af!
  god weekend :)
  knus Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Pia, også god weekend til dig ;-)

   Slet
 4. Jeg synes, det er et rigtig flot cover! Jeg elsker den tegning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde rigtig god weekend til dig ;-)

   Slet
 5. Jeg er enig med alle de andre Den tegning er bare så fin, bare det var mig der havde sådan et fint cover (og en IPhone !)
  Go weekend
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Helle. Også god weekend til dig ;-)

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.