torsdag den 21. marts 2013

Neonsmykker alla my on fashion

Lige for tiden er den helt store dille jo neon, og jeg er også blevet ramt af denne feber. Lige for tiden er jeg bl.a. igang med at sy iphonesleeve, tørklæder og hårspænder, som får et lille strejf af neondetaljer. For et par uger siden vidste jeg jer, at jeg havde købt noget neoncernit, som jeg ville lave øreringe ud af. De har egetlig været færdige et stykke tid, men det er først nu, at jeg har fået taget nogle fine billeder af dem. De fleste af øreringene er lavet ud af en form, som jeg for mange år siden købte ved creative company, men stjernene samt de firkantede er såmendt formet ud af mine egne fingre og en kniv. Her får i lige lidt billedspam på alle dem jeg fik kreeret.
Derudover vil jeg da enormt gerne høre jer, hvilken nogle i synes er pænest, for måske kommer der en give away på højkant inden så længe, og hvem ved, måske er noget af dette iblandt.

 
Sidst men ikke mindst har jeg også fået lavet dette neonarmbånd af harmaperler, som jo passer oplagt til øreringene.
 
Håber I alle får en dejlig dag derude i kulden, tror vi efterhånden er mange som godt kunne tænke sig lidt forår frem for alt det sne. Jeg er i hvertfald ved at være godt træt af det.
 

7 kommentarer:

 1. Ej, hvor sjovt, jeg har også lavet dem med stjernerne, har dog brugt en stjerneudstikker :) Synes også blomsterne er fine..

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare lækre i de farver! Jeg er mest vild med stjernerne...i alle farver:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. De er super fine alle sammen! Jeg er nok også mest vild med stjernerne, nu det er neonfarver. Men havde nok hældt mest til blomsterne, hvis det havde været mere neutrale farver :-) Men som sagt kan jeg lide dem allesammen :-)

  SvarSlet
 4. Er helt vild med blomsterne og stjernerne!! De er så nice! Flot lavet!

  SvarSlet
 5. Hvor er de flotte :)
  er vild med stjerner!

  Bager du dem i ovnen?
  - eller hvordan gør du, for at få dem hårde?

  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak sabrina. Ja det gør jeg lige præcis så bliver de så hårde som sten. Mvh Helena

   Slet
 6. JEg synes romberne er vild fede. Jeg har efterhånden tusind hjemmelavet øreringe med stjerne, men trænger til forandring.
  MVH
  Mette

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.