lørdag den 23. marts 2013

Lidt mere påskepynt med de dejlige børn samt tiltrængt fri-lørdag

Den sidste uge har jeg endnu engang fået klippet en masse påskepynt med de søde børn over i Sfoèn.
Den gruppe af børn hvor jeg arbejder i, er alderstrinnet fra 0.-2. klasse, så det er lidt begrænset hvor detaljeret de forskellige kan klippe. Jeg fandt derfor nogle meget enkle skabeloner på en hare, gås, kylling og får, som de alle kunne være med på både erfarne klippere samt uerfarne. Alt påskepynten blev hængt op på vores store vægtræ, hvor vi fra sæson til sæson hænger pynt på. Der var også noget som blev hængt op på den store troldegren, som vi har hængene hen over bordet. Jeg fik desværre ikke taget billeder af troldegrenen, men I får da lige lidt billedspam på noget af det andet pynt. Det skal dog lige siges, at jeg selvfølgelig har hjulpet nogle af dem med at klippe, men det er jo også en læreproces i sig selv for børnene.

Resten af min dejlige frilørdag skal stå på rengøring, kreative sysler, lidt studieforberedelser, ja de skal jo også laves selvom man er i praktik og sidst men ikke mindst skal jeg helt sikkert ned og besøge Finderskeeper-messen nede i FO-bygningen. Det skulle vidst være vildt godt med en masse opcomming-kunstnere, så det glæder jeg mig meget til at se og forhåbentlig blive inspireret fra. Først vil jeg dog lige nyde min dejlige kaffe med varm stimet skummetmælk med drys af kanel samt de nyindkøbte jordbær, som jeg købte i går. Når nu ikke temperaturen byder på forår, så må man jo tænke og spise sig lidt til den :-)

Husk at følge mig på Bloglovin ude i højre side, så du fremover kan følge mig, når google friend connect lukker ned, så vil jeg da i hvertfald blive super glad.

Rigtig god lørdag til jer alle.

4 kommentarer:

 1. Super sødt dit påskepynt, dejligt frisk og anderledes end alt det gule, som jeg bestemt ikke er vild med... Faktisk pynter jeg kun op til påske med flotte grene, som fra mirabelletræer og rødtjørn, og små hyggelige dek. Men dit påskepynt kunne jeg sagtens have hængende... Hvor køber du det farverige karton henne ? God påske til dig :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi. Ja jeg kan også godt blive træt af alt det gule her tiæ påske, så dette farverige papir synes jeg var oplagt at anvende til dette. Jeg ved at de altså institutionen vidst nok har købt det ved av form eller creative Company men jeg tør ik lige sige det med sikkerhed. God påske

   Slet
 2. Hej Helena!
  Jeg kommer lige fra Helenes blog, genbrugblirguld og hun skriver om det samme at jeres friend connect skal holde op og fungere.
  Men det er åbenbart ikke den som google mener.
  I hvert fald i følge nogle kommentarer derovre.
  Så måske lukker den slet ikke ned ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda. Okay jeg er bare lidt forvirret over det, så tænkte at jeg hellere måtte melde mig på bloglovin. Men vi må jo se hvad der sker, for ja jeg har også hørt at det bare er rygter. Men tak for beskeden;-) mvh Helena

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.