mandag den 18. marts 2013

Der blev lavet 1, nej hele 2 flettede nodetasker

 
 Så fik jeg endnu engang skabt to tasker flettet af nodepapir samt bagsiden af kaffeposer. Den første i sølv måler ca. 25 x 28 cm og har en bred bund på ca. 25 x 10 cm. Jeg har igen valgt, ligesom mange af mine andre større tasker, at sy en hank i sort bomuldsstof med matchende bånd. Dertil er hanken blevet påsat med en kraftig sort-mønstret knap i siderne. Sidst men ikke mindst er der syet en sort lynlås i toppen, så man har mulighed for at lukke tasken. Selve nodepapiret har jeg kopieret er fra nogle af mine gamle noder fra dengang jeg gik til undervisning i klaver og fløjte. Og bare rolig har skam stadig originalen, da jeg som mange af jer sikkert allerede ved, stadig spiller musik i min fritid.

 
 
 Nr. 2 taske er en lidt mindre udgave, men tænkte at denne ville være super fin til at have med en tur i byen, da der lige er plads til mobiltlf, pung, diverse makeup mm. Den måler ca. 20 x 14 cm og igen er der påsat en sort hank med matchende bånd. Siderne er dog lavet af en enkelt læderstrop som er fæstnet fast med en fin lille blomsterknap. Jeg har dog valgt at lave remmen, så man har mulighed for at tage den af og på afhængig af, om man lige har lyst til at have den over skulderne eller blot som pung.


 
Har du forøvrigt lyst til at se de andre flettede tasker, som jeg har lavet i tidens løb, så klik lige her
Jeg har desuden lavet en DIY, som du finder lige her
 
Hvis du forøvrigt ligger inde med tebreve eller kaffeposer, så modtager jeg med stor glæde dette til endnu flere tasker. Jeg er jo efterhånden blevet helt bidt af det, og det er jo begrænset hvor meget te og kaffe jeg selv kan få drukket. :-)
 
 
 
 

8 kommentarer:

 1. hej!!

  super fantastisk blog du har.. følger med hverdag :)

  Har lige et enkel spørgsmål, håber du kan hjælpe. Hvordan sætter du hanken fast? kan se du har forskellige måder at sætte den fast men kan ikke helt se hvordan.. Håber du kan hjælpe?

  På forhånd mange tak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Shell. Ved denne taske har jeg påsat hanken med en knap som er syet igennem leddene i selve tasken. Andre har jeg nittet fast med nitter og en læderstrop igennem leddene. Det er ik så svært, det kræver blot lidt tålmodighed. Håber det var svar nok og tak fordi du vil følge mig.

   Slet
 2. Hvor er de bare flotte. En version jeg ikke har set før :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Tanja, ja denne variation har jeg heller ik set før, men jeg er faktisk blevet meget glad for kombinationen af mønstret. Så tror heller ik det bliver den sidste.

   Slet
 3. Hej Helena!!
  Tak for kommentarerne på min blog og nu er det min tur!!!
  Det er en rigtig god ide med de nodepapirer, det ser flot ud, men kan godt forstå du ikke vil bruge originalerne, især da du stadigvæk bruger dem.
  Jeg ville også have spurgt til dine blomsterknapper men kan forstå at du har syet dem på.

  SvarSlet
 4. Hej

  Jeg har nogle tebreveemballage, du gerne må få.
  Gider du sende din adresse på:
  hellemalene@live.dk

  SvarSlet
 5. Hej

  Jeg har noget tebrevemballage, du gerne må få
  Gider du sende din adresse på:
  hellemalene@live.dk

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.