søndag den 24. marts 2013

Om 3 arbejdsdage så er der også dømt lidt ferie til mig

En stille og rolig søndag er nu ved at gå på held. Det har været en af de dage, hvor jeg rigtig har hygget mig bl.a. sammen med min elskede mor og kreative sysler. Jeg har bl.a. fået tegnet, flettet en pung færdig af tebreve samt startet på en af de her papirkugler som efterhånden er blevet et hit at lave herinde i blogland. Jeg tror samtidig, at jeg vil lave en nem og udførlig DIY, da jeg gerne vil hjælpe jer læsere med at lave en let og udførlig vejledning med gode billeder, så også I har mulighed for at lave en papirkugle, det er nemlig slet ikke så svært, som mange måske går og tror. Er der stemning for det?
Ellers er der blot 3 arbejdsdage for mit vedkommende, så har jeg også lidt påskeferie, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg har bl.a. en masse veninder, som jeg skal mødes med samt en biograftur i vente, så det ser jeg meget frem til.
Den sidste uge har jeg i de sene aftentimer igen fået tegnet lidt, og resultatet er blevet denne grafiske ko, som jeg selv synes blev lidt sjov, men også noget anderledes end nogle af mine andre tegninger.


Da min mor kom havde hun denne fede taske med til mig i stedet for et påskeæg. Som mange af jer sikkert allerede ved, så spiser jeg jo ikke slik og søde sager, så derfor har jeg i mange år, når andre har fået det traditionelle påskeæg, altid fået noget andet som erstatning for påskeægget, og i år havde min mor så købt denne taske til mig, som jeg virkelig blev super glad for. Hun er og bliver simpelthen jordens dejligste menneske, og hun betyder virkelig meget for mig. Hun har altid og gør det stadig den dag i dag, hjulpet mig meget igennem alle årerne med min sygdom. Uden hende tror jeg ikke, jeg ville have været her i dag.


Sidst men ikke mindst får i lige et billede af en smuk aftensol, som jeg spottede her fra min altan inden den gik helt ned. Synes det var så smukt med farverne, så ville gerne have glæden af at dele det med jer.

 
Hold desuden øje med bloggen i morgen, for der kommer en rigtig lækker give away.

Rigtig god aften..

3 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare som en dejlig søndag, du har haft :-) Min mor gør det samme ved mig i forhold til påskeæg, hvorimod min farmor stædigt bliver ved at købe dyre chokoladeæg til mig, som jeg alligevel ikke spiser.. Lidt irriterende og alligevel lidt sødt :-)
  Jeg bliver nysgerrig på, hvad det er for nogle papirskugler, du snakker om. Du skriver endda, at de er blevet ret populære i blogland - det er vist gået min næse forbi. Jeg er helt blank, så det glæder jeg mig da til at høre mere om :-)

  Knus

  SvarSlet
 2. Det var det helt bestemt også, og jeg værdsætter som sagt hvert øjeblik, jeg har med hende:-)

  Med hensyn til de papirkugle, så er det en kugle, som man klipper og folder ud af cirkler, men jeg skal selvfølgelig nok lave et indlæg samt en vejledning når den er færdig, så er du jo mer end velkommen til at lave en oogså, de bliver nemlig ret fine, og de kan pynte i et hvert lille hjem:-)

  Knus og kram

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.