søndag den 24. februar 2013

Forår kom nu snart

Puha, jeg tror godt nok ikke, at jeg er den eneste som efterhånden godt snart kunne trænge til lidt FORÅR. I morges da jeg stod op, blev jeg godt nok noget træt af, at det sneede ude for mit vindue. Godt nok er det da hyggeligt med sne, men når datoen om blot 5 dage indikerer på forår, så må det altså for mit vedkommende godt kunne ses i vejret. Heldigvis har jeg hørt de kære metrologer love, at der skulle komme plus grader i løbet af næste uger, så må vi bare håbe, at de holder det.

Her i går fik jeg købt dette fede neoncernit, som jeg bl.a. skal lave øreringe ud af. Jeg er efterhånden blevet helt vild med neonfarver, så jeg glæder mig super meget til at kreere små fine forårssmykker af det. Når foråret jo ikke kan ses på vejret, så må man jo lade foråret komme ind via ens acessories og andet tilbehør til sig selv.


Det nye Alt for damerne, tillod jeg mig også lige at købe i går, så jeg kan blive inspireret lidt af den nye forårskollektion. Bedre afslapningssøndag kan jeg vidst ikke få i selvskab med kreasysler, god læsning og ikke mindst dejlig musik i afspilleren.

 
Rigtig god søndag.

6 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se hvad du får lavet med cernitten :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver spændende at se hvad resultatet bringer ........

   Slet
 2. Jeg iførte mig faktisk selv en pink t-shirt og et par turkise shorts i sidste uge - for at protestere imod den vinter! Dog med strømpebukser indenunder, det var mere i forhold til farverne, som du også selv snakker om :-)

  Ligesom Pia glæder jeg mig til at se, hvilke smykker, du får lavet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er godt med lidt protest imod denne vinterkulde. Glæder mig også til at vise jer resultatet af øreringene ;-)

   Slet
 3. Ja det ville være fint med lidt forår, glæder mig til at se dine øreringe ;o)

  SvarSlet
 4. Fede neonfarver i cernit...glæder mig til at se havd du får ud af det.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.