tirsdag den 26. februar 2013

Lidt flere hårbøjler blev færdigpoduceret

Så fik jeg endelig tid til at færdiggøre disse fine hårbøjler, som jeg gik igang med til blogtræffet, som Anna havde arrangeret her i starten af februar. Men på grund af opstart af ny praktik, lungebetændelse og en fødselsdag, så har jeg desværre haft begrænset af tid til at få dem færdiggjort. Men her i weekenden fik jeg lige færdiggjort det sidste på dem, så de nu alle er klar til at blive taget i brug. Allerede på lørdag skal en af dem indviges, da jeg skal til min venindes bryllup, hende som jeg arrangerede polterabend for, læs dette indlæg, og jeg tænker derfor, at det ville være oplagt at have en af disse på. Jeg nemlig skal have en blå kjole på med en sort bolero/kort jakke over, så jeg tænker, at en af disse ville matche så fint dertil.
 
Pandebåndene er lavet helt fra bunden ligesom alle de andre, som du kan se lige her.
Jeg har først lavet selve blomsten, som er klippet ud af læder. Derefter er de enkelte dele blevet limet sammen samt fået en påsat en fin lille sten på midten. Selve pandebåndene har jeg først syet fast med sort satin, der er blevet syet på langs bunden med fine små håndsting. Efterfølgende har jeg sat et stykke sort velourbånd på, for at dække de fine små stikninger fra satinbåndet. Samtidig gør velourbåndet også pandebåndet behageligt at have på bag ørerne. Sidst men ikke mindst har jeg limet selve læderblomsten fast og tadar....... således hele 4 stk`s hjemmedesignede pandebånd by me:-)
 
Ja, jeg ved godt, at det er ved at være op over at få optalt lodderne for min give away, men har som sagt virkelig haft meget at se til, men jeg lover, at inden for de nærmeste dage bliver den offentliggjort, så hold endelig øje.
 
Husk du også kan følge mig på  Facebook og Istagram, hvor jeg hedder helenasolskin.
 
 


6 kommentarer:

 1. Hvor er du bare kreativ - de er rigtig fine.

  Mona

  SvarSlet
 2. Flotte ting du laver - jeg har lige meldt mig som fast læser her hos dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og dejligt du er blevet fast læser

   Slet
 3. sikke nogle dejlige ting du laver. Jeg glæder mig til at følge dig. Og tak for din kommentar på min blog :-)
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Viola og jeg kan kun sige i lige måde.

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.