mandag den 17. december 2012

Så blev de også lavet i de lilla farver

Jeg har jo efterhånden fået syet en hel hær af disse grafiske puder, og jeg tror såmendt også, at jeg snart kan sy dem med lukkede øjne, aaaaarg mon dog.
Her den anden dag, fik jeg sådan lyst til lige at lave dem i de lilla farver, så har jeg jo lidt at skifte ud med, hvis ik de bliver givet eller på andenvis foræret bort.

 
 
Puderne måler 40 x 40 cm og har en sort bagside med en smart lukning, hvor tog stykker stof lapper ind over hinanden. På den måde kan man sagtens tage betrækket af og vaske det. Ligeledes er der en sort tittekant langs kanten. Jeg var lidt i tvivl om, tittekanten skulle være sort eller lilla, men valget blev, som I jo nok kan se sort, hvilket jeg er rigtig tilfreds med.
 
Har du lyst til at se nogle af de andre puder, jeg har syet i samme stil, så er du mere end velkommen til at se lige her
 
Så kommer det store spørgsmål, hvilken farver hælder du mest til, de sort/hvid/grålige farver,  de tyrkis/blålige farver eller dem du ser her?
 
 
Husk det er sidste dag du kan nå at være med i min julegiveaway, hvis ik du allerede har tilmeldt dig, så klik på billedet øverst i venstre hjørne.
 
Rigtig god mandag til jer alle.

6 kommentarer:

 1. Den lille er lige mig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Janni, er også blevet glad for dem, er nemlig vild med lilla;-)

   Slet
 2. Super flotte, dem gad jeg godt eje et par stykker af :o)

  SvarSlet
 3. Tak isa, jeg har da også fået solgt et par stykker;-)

  SvarSlet
 4. Hejsa
  Fine puder. Jeg har netop sendt dine øreringe i dag, så du modtager dem snart :-)

  SvarSlet
 5. Hej Alice. Det vil jeg glæde mig til ;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.