torsdag den 4. oktober 2012

Dagens collage, lilla


 Jeg er jo igang med at lave en lille serie af collager opbygget i faver ud af mine egne kreationer, og i dag er jeg så kommet frem til, at jeg vil vise jer den lilla collage.

Farven lilla kombinerer stabiliteten fra den blå farve og energien fra den røde. Gennem tiderne, har lilla altid været forbundet med royalitet, adelighed og prestige. Farven lilla kan symbolisere mystik, magi, magt og luksus. Desuden er der noget sofistikeret, eksklusivt og mystisk over den dybe lilla farve, som er en af de rigtig hotte farver i boligindretningen i øjeblikket.
Farven lilla symboliserer ro, spiritualitet, velvære, luksus og royalitet og egner sig godt som basis farve i rum, hvor man gerne vil skabe en stemning af ro og harmoni - f.eks. et soveværelse eller i stuen.
Lilla har også altid været en naturlig julefarve, da den i kirken symboliserer advent og faste.
Farven kan bruges på mange måder - Den kan optræde i boligtekstiler som puder og tæpper eller i brugskunst og møbler. Men man kan også skabe spændende effekter ved at male eller tapetsere en væg.

Har du lyst til at se andre af mine collager i serien så klik her

3 kommentarer:

 1. Så fint og sart, virkelige flot :o)
  Collager er en god måde at præsentere sine ting på.

  Ha`en dejlig dag :o)

  SvarSlet
 2. Tak Lisa. Ja jeg er personligt også vild med collager, så det er en rigtig fin måde at få præsenteret mine ting på. Også god dag til dig, her i Aarhus skinner solen, så det er dejligt. Kærligst Helena

  SvarSlet
 3. Isa skulle der selvfølgelige have stået

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.