tirsdag den 2. oktober 2012

Pung i regnbuens farver

Som jeg tidlige har vidst herinde, hvor den var under proces, vil jeg nu vise jer det færdige resultat.
Der var en del forskellige gæt på, hvad det skulle blive til, nemlig en lille pung.

 
Jeg er blevet inspireret fra Your Rainbow, den flotte regnbue der er på toppen af Aros vores smukke kunstmuseum, som vi har her i Aarhus. Det tog faktisk ikke så lang tid at flette, er jo efterhånden i skarp træning eftersom jeg jo har lavet en del, du kan se de andre lige her. Men det der tog tid med denne pung var, at finde farverne for de skulle jo passe sammen, så de ville få en fin glidende overgang fra farve til farve. Alle samtlige stykker er nemlig fundet i diverse reklamer og magasiner, så takket være ugens ugentlige bunke af reklamer, som overfylder min postkasse, ja så blev denne pung skabt. Og alle arbejdstimerne er også resultatet værd, hvis jeg selv skal sige det.
 
Forsat god tirsdag, jeg vil nu forberede mig til eksamen, lyder det ik fornuftigt?
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Det er imponerende så meget du får flettet! Jeg er ikke nået videre siden vi mødtes i Århus i juli :S Held og lykke med eksamen.

  SvarSlet
 2. Tak Pia, ja når tiden er til det, bliver der flettet og flettet, men nu står den på eksamenforberedelse de næste dage, så der bliver ingen fletteprojekt. Desvære ser frem til efterårsferien så skal der igen flettes;-)

  SvarSlet
 3. wauw den er flot, min drøm er at hækle et sengetæppe i regnbuefarver, elsker den kombi

  SvarSlet
 4. Så morsom denne var. Friske fine farger.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.