tirsdag den 28. februar 2012

Step by step på forårskjole med et lille tørklæde til.

Jeg er efterhånden ved at kunne sy denne forårskjole med lukkede øjne, da jeg vidst er oppe 4 af slagsen. Men jeg elsker bare dette mønster, og snittet sidder bare så fint på mig. Jeg havde egentlig besluttet mig, at jeg ikke skulle sy flere i denne model, men så faldt jeg simpelthen over dette søde stof med små blomster på, som forøvrigt var på udsalg 50 %, så det kunne jeg bare ikke stå for.
Så overlockeren og symaskinen blev atter fundet frem og i løbet af et par timer, blev endnu en fin kjole skabt.

Ud af det sidste stykke stof, kunne jeg da lige lave et tørklæde der matchede til.

Ja, og så har jeg også lige strikket endnu en fin puncho i lilla nuancer, men nu tror jeg også, det er ved at være slut med at strikke for i år. Foråret skulle jo gerne snart komme med sol og lunere temperaturer.2 kommentarer:

  1. hvor er den fin :) og stoffet er super sødt! Hvor har du fundet det henne? men er den ikke meget kort eller er det bare billedet der snyder? jeg troede nemlig det var en top :) Super flot arbejde du laver :) hvor lang tid tager det dig at strikke ponchoen?

    SvarSlet
  2. Hej:-)
    Tusind tak for din dejlige kommentar. Stoffet er købt i en butik der hedder City Stoffer, som ligger lige ved banegården i Århus. De har et utrolig stort varersortiment med mange smukke stoffer, desværre ofte lidt dyre, men nogle gange kan man være heldig, at de har noget på tilbud, hvilket der var på dette her. Selve kjolen går mig til lidt over knæet, er nemlig ikke ret høj, men man kan sagtens forlænge mønstret, hvilket jeg også har gjort ved nogle af de andre kjoler, jeg har lavet.
    Det tager rundt regnet 8-10 timer at strikke punchoen, men det er også på pind nr. 7, så det går stærkt.

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.