mandag den 6. april 2020

Barselsgaver, barselsvisit og testning af nye farver samt Giveaway

Barselsgaver, barselsvisit, testning af nye farver samt GIVEAWAY
Dette indlæg er delvist sponsoreret af babycircle.dk
Tilbage i januar fik min dejlige kusine to små tvillinger, dog født 5 uger for tidligt, men heldigvis sunde og raske, som I måske også ser på billederne.
Jeg var på Skejby for at besøge dem og jeg indrømmer gerne, at mit hjerte lige smeltede en ekstra gang, da jeg så min kære kusine ligge med to små skabninger.
De af jer der måske har fuldt med længe ved, at min kusine og jeg til trods for der er ti års forskel, har et meget nært og stærkt forhold til hinanden og det har vi stort set haft hele livet.
Det var derfor også med stor glæde for mig, at se netop hende sidde der med to kære drenge, som i øvrigt skal hedde Frederik og Theodor, især fordi det ikke har været helt nemt for min kusine og hendes mand at få de her to skabninger til verden.
Men kamp og en viljestyrke som bare fanden fik de i januar, de her to dejlige babyer, som i dag er tre måneder gammel.

 Jeg elsker børn og barnlige sjæle og til trods for jeg ikke selv kan få børn, så nyder jeg både at kunne give, lave dem selv og ikke mindst overbringe små ting til de kære små og deres forældre.

I samarbejde med Babycircle.dk har jeg derfor fået den dejlige ære af at være deres samarbejdspartner, hvor jeg får mulighed for at teste og dele produkter fra dem her i år 2020 og det vil løbende komme til at ligge under etiketter Babycircle ude i højre fane.

Den første pakke, som jeg havde fået fornøjelsen til at teste var en lækker mor og barn pakke oplagt til netop en barsel- eller barnedåbsgave. Den bestod bl.a. af søde små sansedyr bestående af et lille får og en lille and fra mærket SAGA af naturlig linnedstof og fyld af Oeko-tex.
Inde i dyret var der desuden en lille klokke, som ringer når man ryster den. I ørerne er der rasle papir der knitre når man klemmer dem. Perfekt stimuli og nemt for barnet at gribe og klemme om.

Derudover det smukkeste pusleunderlag også fra mærket SAGA i den smukkeste petroleumsblå farve, dog findes den også i andre farver se den  her. En smart to-go puslemåtte til den smarte mor, hvor du hurtigt og nemt kan få skiftet dit barn på farten.
Den er ligeledes nem at folde ud med én hånd, og indeholder to elastiklommer i siden med plads til både bleer og vådservietter.
Puslemåtten er lavet i en smuk rombe quilt, det gør den blød og behagelig at lægge på.
Testning af lækre farver fra Crayon Rocks
Til sidst havde jeg også fået fornøjelsen af at teste deres helt nye giftfrie soya farvekridt oplagt til netop det lille barn som elsker at tegne på alle materialer. Farverne smitter ikke af på barnets hænder, kan tegne på både stof, papir og sågar fliserne på vejen og samtidig så knækker de ikke som almindelige farvekridt.
De giver desuden barnet et godt ergonomisk greb, der træner barnets pincetgreb og er udformet som en sten, der ligger godt i en lille barnehånd.
Posen med farver består af  forskellige farver liggende med 8-32 stk. i hver pose som ligefrem indbyder til kreative udfoldelser.
Jeg fik selvfølgelig testet dem af på mine seneste Print-selv-plakater, som du finder lige her
Super gode især fordi de dækker så godt, en oplagt gaveide til alle kreative som ikke kreative børn.
 





GIVEAWAY
I samarbejde med babycirle har jeg fået mulighed for at en af mine følgere kan vinde et gavekort på babytøj og babyudstyr for 500 kr til deres shop
 
For at deltage skal du:
Skriv en sød lille påskeferie hilsen herinde i kommentarblokken, du kan samtidig optimere dine vinderchancer ved også at deltage på Instgarm @helenasolskin eller facebook Helenas kreative verden
 
Jeg finder en tilfældig vinder iblandt alle jer der deltager tirsdag d. 13 april.
 
Vinderen af påskeægget fra Branchildoriginal
Desuden har jeg fundet en vinder af det fine påskeæg fra braninchildoriginal
.
STORT TILLYKKE TIL HELLE DAMSGÅRD JENSEN
hvis du vil sende mig en mail på helena.engelbrecht@yahoo.dk så du kan få tilsendt din premie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.