lørdag den 10. november 2012

Ja, jeg bliver ved!

Ja, jeg ved det godt, og jeg kan simpelthen ikke lade være. Endnu et par tegninger er blevet skabt ud af en blyant, tusch og papir.
Nej bare rolig, de bliver ikke lavet, imens at jeg sidder til forelæsning på studiet tværtimod, for de er såmendt utrolig spændende oh indholdsrige, især på dette semester. Jeg elsker bare, at sidde om aftenen foran flimmerkassen med lidt i hånden, tror faktisk aldrig jeg sidder der uden noget kreativt projekt. Selvfølgelig er der begrænsninger på, hvad der kan laves foran flimmeren, men netop det at tegne, er bare et oplagt projekt. Måske skulle jeg prøve nye udfordringer som at strikke eller hækle. Pt kan jeg nemlig kun hækle almindelig luft- og stangmasker, samt ret-, vrang- og perlestrik, så det er jo ikke det helt vilde. Kender desværre ikke nogen i min omgangskreds som kan strikke eller hækle, så tror desværre ikke, at det bliver lige foreløbig

Her ser du de sidste dages tegninger.


 
 
Du kan se andre af mine tegninger lige her

I ønskes alle en rigtig god lørdag.

14 kommentarer:

 1. Hej. (:

  Jeg så du skrev inde på Amelia's blog (notre petit secret, wewerementtosparkle..) (:
  Er bare nysgerrig på sygdom og så'en. Jeg kæmper også til daglig, nemlig og derfor (måske især derfor?) er jeg interesseret i andre, der går igennem det samme som mig. Hvordan klarer du en dag, når du selv skal lave mad/bor alene.. ? (:

  Maria

  SvarSlet
 2. Kære Maria. Ja, det er såmendt heller ikke en let sag hver dag, men jeg kan mærke, at jeg bliver stærkere for hver dag. Selvfølgelig har jeg dage som er sværere end andre, men jeg prøver at tænke på, at jeg gerne vil livet og det at jeg er igang med en videregående uddannelse hjælper mig til at kæmpe videre trods de trælse dage. Jeg har lært at leve med den på nu 13. År, så jeg lærer at takle de sværre dage, som der altid vil være med anoreksi. Heldigvis har jeg en dejlig mor som jeg har et meget tæt og godt forhold til, hvilket betyder meget for mig. Hvad med dig, bor du for dig selv eller hjemme? Håber du kunne bruge mit svar;-) kærligst Helena

  SvarSlet
 3. Det er nogle fantastiske tegninger du har tegnet. Hvis du vil lære at lave flere forskellige hækle masker, så kig på YouTube eller køb Sys Fredens Hækleskolen. Den har nogle rigtig gode tegninger og forklaringer på de forskellige masker. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej charlotte. Tusind tak for din søde kompliment. Jeg har godt set, at man kan finde gode videoklip på youtube af hækle og strikketeknikker, så jeg burde vidst snart fået taget mig sammen til at kigge på det, jeg skal bare lige finde et par timer. Sommetider ville jeg ønske, at døgnet havde mere end 24 timer;-) kender du det???

   Slet
 4. Jeg bor hjemme, jeg er sytten og går i 1.g. (: Jeg har det virkelig skidt med at være oppe i vægt (BMI 17,9), men hvordan er det for dig? Er du stadig meget undervægtig, eller accepterer du, at normal vægt er sundt/okay?..
  For hvis jeg selv skulle lave mad, ville jeg absolut "komme til" at lave det tilpas kaloriefattigt, at jeg ville komme langt ned igen..

  Maria (:

  SvarSlet
 5. Fine fine tegninger du laver...

  SvarSlet
 6. Hvor er de dog bare flotte - du er skitsme dygtig er du ;O)

  SvarSlet
 7. Tusind tak, og jeg kan da kun sige i lige måde med alt det du laver;-)

  SvarSlet
 8. Jeg ville gerne lære dig at strikke og hækle hvis du kunne lære mig at tegne sådan. :)

  Det ser da rigtig flot ud. Jeg er aldrig kommet videre fra tændstiks-mænd, og har opgivet nu :)

  Som "Charlottes verden" siger, kan man lære rigtig meget fra videoer og andre steder på nettet, det er sådan jeg selv er kommet videre fra kun at kunne strikke ret masker. Og også sådan jeg har lært at hækle.

  SvarSlet
 9. du er hamrende dygtig til at tegne, der kommer helt fantastiske billeder ud af det :)

  SvarSlet
 10. Hej igen Maria. Jeg kan godt forstå, at du kan have det svært med, at være på din BMI 17,9 men samtidig så er det jo også den sundeste BMI og det sundeste for din krop. Jeg har desværre ikke opnået en vægt, der er indenfor normalområdet endnu, det er en hård kamp, som jeg dagligt kæmper med. Jeg håber med tiden, at jeg en dag kommer længere op, da jeg ved, at det er det sundeste for min krop, men kampen er som sagt hård. Med hensyn til maden, så får jeg lavet mad til mig selv, men spiser ikke kød, hvilket jeg ikke har gjort i nu 13 år, men det har jeg det fint med, og man kan jo lave mange gode og sunde vegetarretter:-)

  SvarSlet
 11. Wow for nogle fine tegninger Helena! Jeg kan slet ikke fine ud af at få det til at ligne noget. Laver kun forskellige mønstre. Men synes også det er hyggeligt at sidde med ;)

  SvarSlet
 12. Mange tak Julie. Mine første tegninger vil jeg nu heller ikke prale af, men nu har jeg efterhånden fået tegnet en del her på det seneste, så jeg kan godt mærke, at det begynder at sidde i fingerne. Tror, ligesom så meget andet, at øvelse gør mester;-) fortsat god weekend.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.