fredag den 30. december 2016

Året der gik i ord og billeder 2016 - tak for i år

Året der gik 2016 i ord og billeder 2016
Endnu et lærerigt, udfordrende, spændende og ikke mindst fantastisk år er nu ved at gå til vejs ende. Et år med mange nye spændende tiltag for mig med tre nye jobs, nye samarbejdsaftaler og ikke mindst det nyeste medlem af familien - min lille niece og nu også rollen som FASTER.

Endnu engang af hjertet TAK fordi I har lyst til at følge alle mine små hverdagssyslerier og min evige kamp mod lyset forude.🎆


I aner ikke hvor meget det betyder for mig med alle jeres søde kommentar og personlige hilsner og ikke mindst at mange af jer rent faktisk også støtter min lille selvstændige virksomhed. At se mine billeder dukke op flere og flere steder rundt omkring i jeres hjem, samt alle mine andre syslerier, som i også er søde til at støtte, ja det er jeg mig så evigt taknemmelig for❤️

Jeg har også valgt her på bloggen, at dele lidt af min kamp, da jeg oplever at mange måske får en bedre forståelse for, hvilket dilemmaer jeg sommetider står i og hvad der kan være rigtig svært i en almindelig hverdag. Jeg er langt fra i mål, men jeg tror på, at det er de små skridt der er vejen frem.
Jeg er heldigvis kommet meget langt den dag i dag, men dermed ikke sagt, at jeg er i mål.
En ting havde jeg dog ikke regnet med, at jeg for 2 år siden skulle stå her, hvor jeg er i dag, med skønne jobs, en selvstændig virksomhed, det er jeg mig dyb taknemmelig for, men det er også kun takket være JER, min fantastiske FAMILIE og mine lige så skønne VENINDER.

Jeg håber meget, at stadig vil følge mig i det det kommende år. To ting vil jeg i hvertfald love jer, jeg bliver ved med at kæmpe mod lyset og ikke mindst vise jer endnu flere projekter fra mine små kreative hænder.

Jeg vil her vise her et lille indblik i nogle af de øjeblikke, som har været værd at huske tilbage på igennem det seneste år.


Januar måned bød på mange timer ved tegnebordet. En masse specialbestillinger blev langet over disken og det var også her mine første illustrationer opstod til mit lille projekt Navne - Baby og Børneillustrationer, som jeg regner med at blive færdig med i år 2017. Februar måned en af mine yndlingsmåneder, ikke nok med at jeg fyldte år i denne måned, så er det også i denne måned, at man begynder at se de mange små forårsbebuder titte frem, hvilket er noget jeg hvert år ser frem til.
Marts måned bød igen på endnu flere bestillinger og sendt ud i det danske land. Bl.a. mine bryllupsplakater blev særlig eftertragtet. Igen i år nød jeg det smukke syn af de fine krokusser på min daglige gang til og fra arbejde. Et syn jeg hvert år ELSKER.
April måned bød på en masse forberedelser til min mors 60 års fødselsdag. Bl.a. syede jeg endnu en tunika til festens anledning, som blev rost til skyerne af gæsterne. Festen blev hold på Sjette Frederiks Kro. En fantastisk fest lige i min mors øjne.
I Maj måned begyndte jeg på et evighedsprojekt, en taske af royalcopenhagenpapir, som tog mig godt og vel 5 måneder at flette, folde og sy. Alene at få samlet alt papiret tog i sig selv 1 år.
En ny forhandler blev det også til. Ummi i København en fantastisk skøn lille unika børnebutik i hjertet af København.

Juni måned kunne vi i familien endelig offentliggøre at min bror og svigerinde skulle være forældre til en lille pige og jeg skulle være faster, hvilket var en meget stor ting for mig. Juni måned var også en måned, hvor jeg skiftede job. Efter ca. 2 1/2 år sagde jeg op på det Grafiske Forlag Damgaard-Jensen for at blive fuldtidstjener på Navigator på Marselisborg Lystbådhavn.
Et job jeg virkelig værdsatte og stadig gør den dag i dag, ikke mindst fordi jeg nyder at give mine kunder en god betjening.
Juli måned stod på rigtig meget arbejde på Navigator, men til gengæld kunne jeg så nyde synet af de mange smukke solnedgange der var fra havnen. Derudover var mine skyuroer også at spotte i Hendes verden, hvilket gav mange nye bestillinger. 
August måned gik igen med arbejde, men jeg fik også færdiggjort en del tegneprojekter. Bl.a. min graviditetsplakat, som jeg lavede til ære for min svigerindes graviditet.
September måned fik jeg endelig færdiggjort min royalcopenhagen taske og den må sige at have bragt mange skønne kommentar og Nej, den er ikke til salg. Derudover stod den også på en del forberedelser til vores længe ventede ferie til Malaga.
Oktober måned startede ud med en fantastisk ferie på Malaga med min familie, en ferie jeg aldrig vil glemme. Derudover fik jeg også færdiggjort mit musselmalede vægur i Hamaperler.
November måned må siges at være den bedste måned i vores familie, da vores lille prinsesse kom til verden. Det var også en måned hvor julens forberedelser stille og roligt begyndte og ikke mindst fik jeg vidst lavet årets mange julefuglehjerter og julekugler.
December måned stod på en masse julegaver og ikke mindst gang i min forretning, da mange julegaver skulle sendes ud.
Jeg fik også lavet og foldet endnu en julestjerne i rød og sort samt flettet en masse jule-fugle-hjerter.

Derudover kan jeg nu røbe for en af de nye samarbejdsaftaler for år 2017, et samarbejde jeg længe gerne ville have støbt sammen, men tiden har desværre ikke været til det før nu.

Fra starten af det nye år, er det nemlig muligt at kunne bestille næsten alle mine tegninger på små baby-bodystocking og muligvis også på små frugtposer mm. Alt i alt et forrygende og travlt år, nu kan 2017 godt skydes ind. 
RIGTIG GODT NYTÅR
4 kommentarer:

  1. Rigtig godt nytår til dig Helena:-)
    Du er så kreativ og så dygtig til det.
    Jeg takker for 2016 og ser frem til 2017 på din blog:-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.