søndag den 3. juli 2016

Niecens kommende prinsesseværelse

Som mange efterhånden allerede har fundet ud af, så skal jeg være faster til en lille niece her til november og jeg kan ikke beskrive med ord, hvor glad og taknemmelig jeg er over at skulle være en del af min bror og svigerindes kommende familie forøgelse.

Allerede nu har forældrene lagt en del bestillinger ind på både bamser, billeder, uro, babyhuer og et kommende babytæppe, som jeg skal i gang med at sy her i den kommende måned.

I dag aflagde jeg derfor de kommende forældre et lille visit, hvor jeg havde nogle af deres bestillinger med. Bl.a. 4 af mine billeder, en lille babyhue, en af mine håndsyede mohairbamser og min populære skyuro, som jeg efterhånden har fået solgt en del af til de kommende baby- og børneværelser.

Vi fik kønnet at vide forrige torsdags og herefter er det bare gået rigtig stærkt med at få indrettet det fine lille prinsesseværelse. Jeg kan allerede nu godt love jer for, at der emmer af ren babygirl idyl fra de rosa og lilla farver. Ja, jeg er og bliver solgt.

Forældrene havde forinden købt de fineste rosa-rammer fra Ikea. De passer bare perfekt til mine sort hvide streger.
Jeg får sommetider kunder der spørger mig, om jeg ikke kan lave mine billeder med farver, men det er jo ikke det der kendetegner min stil, men jeg anbefaler dem i stedet for, at købe farvede rammer til mine billeder, da det som I også kan se her på det første billede, giver et helt andet look end den klassiske sorte ramme. Men det er jo smag og behag, hvad man lige er til.

Jeg tager virkelig hatten af for min bror og svigerindes smag og sans for små detaljer og allerede nu emmer, som i nok også kan se på billede 6, at prinsessens klædeskab er fyldt med tøj og her taler vi både om genbrug, nyt, gammel og hjemmelavet. Ja jeg er og bliver stolt af de kommende forældre.
1 kommentar:

  1. Hvor er det fint! Og de er jo vildt heldige at have dig, som er så kreativ og fyldt med gode idéer.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.