tirsdag den 5. juli 2016

Baby-børne-Navneplakater, endnu en lille nyfødt baby

Jeg har jo før vist jer mine små Baby-børne-navneplakater, hvor det på sigt er meningen, at jeg får tegnet en lille baby til hvert bogstav i alfabetet.
Det er så meningen via jeres afstemning på Facebook og Instagram, at I bestemmer hvilke navne de enkelte babyer får. I kan selvfølgelig til hver en tid også få jeres helt personlige navn skrevet på den babyplakat I ønsker også med fødselsinitialer mm.
Mine navne til babyerne er blot for at gøre det nemmere for jer som kunder og mig som forhandler, at vide præcis hvilke motiv, I gerne vil have, når I bestiller.
Samtidig er det nu også lidt skægt at se alle jeres gode navneforslag I kommer med, når jeg ligger mine nyeste motiver ud.

Så sent som i forgårs lagde jeg min nyeste lille baby-hundepige ud på min Facebookside og jeg kan godt love jer for, at der kom rigtig mange fine forslag til hendes kommende navn.
Jeg havde dog  forinden besluttet, at det skulle være et navn med forbogstavet I, så da min søde veninde Iben, som i øvrigt også er vild med hunde, foreslog Iben, ja så synes jeg simpelthen ikke det kunne passe bedre og hun er derfor nu blevet døbt Iben.  

Jeg forberede allerede nu nye babymotiver til de efterfølgende bogstavs-navne, men har du nogle gode forslag til evt. hvad babyerne skal sidde med eller lave, så kom endelig med forslag.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det altså bare nogle skønne tegninger <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Igen tusind tusind tak kære Pia. Det er jeg virkelig så glad over at høre;-)

      Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.