søndag den 10. juli 2016

Mumi feriepunge

På sådan en stille og rolig gråvejrssøndag og så enda ovenpå en 30 + 40 års fødselsdag, er der nu ikke noget bedre end bare at kunne tage symaskinen frem og få klippet og syet lidt i noget af sine restestoffer fra lageret.

Det blev derfor i dag blot til to små søde feriepunge med mit yndlingsprint med Mumitroldene.
Jeg skal ikke være bleg for at indrømme, at jeg nok ikke bliver for gammel til at elske de søde små trolde og alle deres venner. Man har vel altid et lille barn gemt inde i sig. 

Pungene er foret med lækkert blødt guiltevat og påsat matchende lynlås i lyserød og lyseblå. En rigtig sød lille feriepunge til eks sit pas, småmønterne eller blot bare pungen til sit dankort og mobil. 

Hvis de ikke bliver afsat hurtigt, så tror jeg nok selv jeg kommer til at tage en af dem i brug til min kommende ferie til Malaga.

Bruger du selv feriepung, når du er ude at rejse? 


2 kommentarer:

  1. Hvor er de bare skønne! Elsker selv Mumi - et klart levn fra barndommen, som jeg ikke er vokset fra. Og det er jeg faktisk ganske tilfreds med ;-)

    Bruger ikke selv feriepung som så - bruger bare min alm. pung, når jeg er af sted. MEN Bettefisen har et utal af disse små tasker/poser til grej, når vi er af sted - og jeg har syet mange til venner og bekendte også til småting især ved rejser. De er meget anvendelige. Rigtig god ferie til dig :-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.