lørdag den 6. februar 2016

Foråret er på vej og noget om hverdagslykke

Selvom datoen blot siger d. 6. februar, så har jeg allerede nu fundet de første små vintergækker titte frem i den frostsne vinterjord. Sådanne små tegn er netop det der får mig til at minde mig selv om, at stoppe op i hverdagens stress og jag og huske på, at man kun lever en gang her i livet.

Hvad er det lige, vi skal nå og hvad er det vi skal opnå med livet?

Er det vigtigste ikke, at vi er til, er sammen med de mennesker vi elsker og holder af, at ens familie og venner er raske og har det godt? 
At vi så ikke lige når og får gjort rent eller får tømt vaskemaskinen for vasketøj, for er det nu egentlig så vigtigt?

Nej, ikke hvis du spørger mig. 
For mig handler livet om, at være sammen med de mennesker jeg holder af og som jeg ved også holder af mig. 
Stå op hver morgen og være glad for de små ting, der bringer glæde i mit liv, som eks. mit arbejde, mine små fritidsinteresse, de små hverdagsglimt som eks. at se de første forårsbebuder titte frem og ikke mindst være taknemmelig over, at jeg stadig er i live.

Hvad er hverdagslykke for dig?Dette kort er fra min indbydelse til min konfirmation, lidt sjovt at tænke på, at det snart er 14 år siden, at den dejlige fest stod på.


I øvrigt har jeg fået en besked om, at der er mange der ikke kan kommentere her på bloggen. Det skulle gerne være rettet nu, men hvis ikke det er, vil du så ikke sende mig en mail, så jeg igen kan få rettet fejlen.
På forhånd tak.


3 kommentarer:

  1. Ja vi skal huske de små ting i livet, og for mig har det i dag været at sove længe, og derefter bage lækker kringle og fastelavnsboller. Og nu vil jeg nyde kaffen sammen med min datter, medens vi får en go snak. :0)

    SvarSlet
  2. Efter jeg har været knækket af stress, har jeg virkelig lært at værdsætte de små ting, og de ting du nævner er klart noget af det jeg sætter meget højt - min egen familie herhjemme er de vigtigste overhovedet. Rengøring mv er skåret ned på et minimum - jeg gider ikke længere jage det der perfekt skinnende hjem og stresse over at vasen ikke står rigtigt når der kommer gæster. Som manden siger - der skal først støvsuges, når jeg ikke længere kan klippe stof ud på gulvet uden det ligner en stor nullermand bagefter ;) den regel har jeg taget til mig og børn og mand har endnu ikke klaget :)

    SvarSlet
  3. Det er nemlig de små ting, der tæller :) For mig er hverdagslykke at sove længe, læse en god bog, spise et stykke chokoladekage og gå en tur med min kæreste eller familie.

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.