lørdag den 28. november 2015

Årets to adventsdekorationer 2015 DIY

Bedre sent end aldrig fik jeg færdiggjort mine to advents-dekorationer en dag før tid, så de nu står klar til i morgen, hvor det jo er d. 1. søndag i advent. Synes simpelthen at tiden er fløjet afsted de sidste par måneder og lige pludselig, er vi nået frem til december. 

For mig er julen en af de hyggeligste måneder, hvor man netop kan nyde de mørke aftenstimer i stearinlysets skær og hygge om hinanden med julebag og juleklip, imens julemusikken lystig spiller. 

Jeg elsker julen og hvad dertil høre, dog kan for meget julepynt, gran og nisser godt tage overhånd, hvis du spørger mig. I år ville jeg derfor gerne lave et par adventskranse, som jeg også kunne bruge efter jul. De er egentlig super enkle at lave og der kræves ikke de helt store remedier for at lave en tilsvarende.

Det eneste du skal bruge er:

Træperler med stort hul, mine er købt i Panduro Hobby
Maling i ønskede farver
Pensel
Sort lædersnor 
Lim/lak
Tal-stikkers fra 1-4

1) Start med at mal træperlerne i de ønskede farver. du har valgt. Gerne 2 lag, så du er sikker på, at det hele bliver dækket.

2) Når det er tørt, lakere du alle perlerne med lim/lak også gerne 1-2 lag. 

3) Put dernæst lædersnøren igennem alle perlerne i den ønskede rækkefølge, du foretrækker. Bind en knude for hver ende og klip overskydende snor af.

 4) Sæt til sidst tal-stikkerne på fra 1-4 enten på lysene eller på selve træperlerne alt afhængig af, hvad du synes er pænest.

Rigtig god fornøjelse og ikke mindst glædelig 1. søndag i advent.
2 kommentarer:

 1. Rigtig fine stager du har lavet, sjovt som vi allesammen er forskellige med vores traditioner her til jul. Min adventskrans skal helst være bundet i gran, det har jeg lige gjort, lysene er hvide så det er ret traditionelt. Jeg er vild med duften af gran i december og jeg er vild med at smide det hele ud til januar, det med at tingene har en tid og forgår, det passer rigtig godt til mit gemyt, til januar skal der primula på bordet så mærker jeg at foråret er på vej:) Rigtig god søndag til dig. Eva

  SvarSlet
 2. Rigtig søde og smukke adventsdekorationer i moderne stil :-)
  Jeg lavede min i en kæmpe kogle fra USA.
  Jeg elsker også julemåneden og dens stemning.
  Ønsker dig en glædelig julemåned :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.