onsdag den 30. september 2015

September 2015

En dejlig september måned er ved at gå på held. En måned som har budt på lidt af hvert. Bl.a. har jeg fået lavet en masse Delica armbånd af lækre smykkematerialer fra smyksdk. Haft stand på smålopper på Godsbanen, gået lange ture ved vandet med familie og venner, drukket kaffe i litervis, fejret min veninde som fik færdiggjort sin kandidat, sensommerfest med dejlige kollegaer på Sjælland, barnedåb for min bonusstoresøsters datter, som iøvrigt fik navnet Merle og sidst men ikke mindst tegnet endnu flere tegninger heriblandt de seneste Frost-tegninger til en nær ven.

Jeg går endnu en dejlig efterårsmåned i vente og den starter allerede godt ud i weekenden, hvor jeg bl.a. skal til keramikkursus hos søde Hanne, som forøvrigt er Julias mor. Derudover skal jeg hygge med min dejlige kusine hele lørdag, vi skal bl.a. i biograffen og få os et godt grin, da den skal stå på Klovnen 2. 
Plat humor eller ej, så synes jeg nu, at Casper og Frank gør det godt og det er jeg vidst ikke ene om at synes, eftersom jeg har hørt, at den skulle være rigtig morsom.

Hvad med dig, skal du lave noget spændende for oktober måned?

3 kommentarer:

  1. Dejlige ting semptember har budt på og fedt med en lille update :-)

    SvarSlet
  2. Sikke en dejlig måned du har haft..... og mange fine ting du har fået frentryllet......

    SvarSlet
  3. Sikke nogle dejlige billeder :-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.