tirsdag den 28. juli 2015

Sommerferie Lønstrup-Skagen-Blokhus 2015

Jeg er netop lige hjemvendt fra et par super dejlige ikke mindst tiltrængt feriedage i Lønstrup, hvor min familie og jeg havde lejet et hotelværelse i hjertet af Lønstrup lige ned til vandet. En super hyggelig by, især hvis man som jeg elsker at se på gallerier, keramik- og glasværksteder og bare nyde naturen og blive blæst godt igennem langs Vesterhavets smukke kyst.
 
Den første dag vi ankom, fik vi gået hele byens gallerier igennem og jeg kan godt love jer for, at der var mange smukke og fine gallerier som glaskunst, keramik, akvarel og oliemalerier, smykkeværksted og forskellige træskulpturer. Man kunne godt mærke, at det var en by som udelukkende lever af turisterne i sommermånederne, men til vores store befrielse, sikkert på grund af det ustadige sommervejr, så var det heldigvis til at komme til rundt omkring.
 
På dag to valgte vi at køre til Skagen, et af mine store ønsker eftersom det efterhånden er godt og vel otte år siden, at jeg sidst har været på disse kanter. Det var meningen, at vi ville have været ude på Grenen, men da vi ankom stod det ned i stænger, så vi ombestemte os og gik på Anna og Michael Anchers Museum med efterfølgende te og kaffe på et af Skagens mest eftertragtede spisesteder nemlig Dragmar, som efter sigende var det sted, hvor Skagensmalerne kom og fik sig en sludder for en sladder om livets store og små bedrifter. Dragmar kan i øvrigt varmt anbefales, super god service, stemning, mad og ikke mindst hyggelig atmosfære i de flotte stuer. 
 
På dag tre kørte vi til Blokhus, jeg havde nemlig hørt via min arbejdskollega, at der var Sandskulptur Festival med H.C. Andersen som tema. Dette havde jeg glædet mig længe til at se og til trods for regn, ja så må jeg nok erkende, at det var en kæmpe kæmpe stor oplevelse at se alle de smukke skulpturer som udelukkende var formet i sand. Virkelig imponerende. Du kan læse mere om Sandskulpturerne her
 
Jeg har fået taget rigtig mange billeder derfra, men dem vil jeg vente med at vise jer, til jeg lige har fået redigeret og set dem alle sammen igennem.
 
I får derfor i første omgang lidt billedspam fra Lønstrup og Skagen.
 Smukke akvarelbilleder fra et af gallerierne i Lønstrup.
 
 
Spottede denne glasskulptur på et af gallerierne, synes den var lidt sød med deres citat i lågerne.
"Livet handler ikke om at finde en man vil leve med, men om at finde en man ikke kan leve uden.
 
Anna og Michael Anchers hus.
 
1 kommentar:

  1. Det ser super hyggeligt ud - og spændende med de sandskulpturer. Dem er jeg altså også meget fascineret af :-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.