fredag den 31. juli 2015

Hvorfor jeg har valgt at have en bruger på Instagram

 
Som mange af jer sikkert allerede har fundet ud af, så er jeg blevet en flittig bruger af Instagram. Sommetider kan der dog også være ulemper ved de sociale medier i tide og utide, fordi man hele tiden er på 24/7.
 
Jeg ved selvfølgelig godt, det er et valg, man selv træffer, men samtidig så synes jeg også, at det er rigtig hyggeligt at følge med i, hvad mine venner, familie og nu også IG-venner laver.
 
Jeg havde i min vildeste fantasi slet ikke troet, at jeg ville få så nære IG- venner, da jeg i sin tid oprettede min profil @helenasolskin alene @pernillesmile, @Romantiktakdk, @anjahjorth80, @anitavolkmann, @sidselsorgenfri m.fl har været nogle af dem, som jeg har fået dannet et lidt tættere IG-venskab til.
 
Men hvorfor elsker jeg så Instagram?
 
For det første, er det en super god måde at få inspiration til kreative projekter, boligindretning, DIY`s og ikke mindst gode ideer til opskrifter, hvor selv en som mig kan være med. Ja, jeg er jo ikke en ørn i et køkken, det erkender jeg blankt eller også er det bare fordi det keder mig at lave mad.
 
Derudover så følger jeg også en del som selv kæmper med samme sygdom som jeg. Det at se, at man ikke er alene i denne store verden, kan være med til at motivere en til selv at få kæmpet sig igennem dagens måltider til trods for alle de hårde kampe.
 
At man lige pludselig bliver fanget og grebet af at følge bestemte personer, jeg kan på en måde føle, at jeg næsten kender dem, selvom jeg måske slet ikke har mødt dem i virkeligheden.
 
Til at starte med gav Instagram mig også en lille form for bekræftelse på, at jeg var god nok og det jeg rent faktisk gik og lavede blev "synes godt om" i form af et LIKE.
 
Derudover synes jeg også, det er lidt skægt at følge med i, hvem der rent faktisk følger en. Ligesom jeg opdagede at selveste @astridkrag har like en masse af mine tegninger og nu rent faktisk også følger mig.
 
Uden Instagram, så tror jeg faktisk slet ikke, jeg var kommet så langt som jer er i dag, både i form af min kamp mod sygdommen, men også en lille bekræftelse på at mine tegninger efterhånden begynder at sprede sig rundt omkring i de danske hjem.
 
Bruger du også Instagram og synes du, at jeg skal følge dig, så skriv gerne dit IG-navn.
 

 

1 kommentar:

  1. Hvor er du sød, Helena <3

    Jeg er personligt glad for Instagram. Det er hurtigt og nemt, men ikke mindst elsker jeg at få kreativ inspiration via billeder. Fordelen ved # er, at man hurtigt finder interessefællesskaber. Det er fedt,og tingene spreder sig ret hurtigt, som du selv skriver.

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.