mandag den 13. juli 2015

Armbånd af Josefine DIY

Jeg har før lavet en del af de her armbånd flettet ud af en teknik der hedder Josefineknuder, som jeg personligt synes er rigtig fin både til de små prinsessepiger, men også til unge og voksne kvinder.
Jeg har fået en del henvendelser på, om ikke jeg vil lægge en DIY ud til dem. Det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne, problemet er bare, at det er rigtig svært både at tage billeder under processen samtidig med, at jeg skal holde på alle snørerne. Jeg vil i stedet for linke til, hvor jeg i sin tid har fundet vejledningen fra og håber, at I kan bruge den.
I er selvfølgelig meget velkommen til at spørge mig, hvis der er noget i ikke helt forstår ved vejledningen, men den skulle vidst være let og lige til at følge så både børn og voksne kan være med.
Hvis du ikke har prøvet at flette dem før, så vil jeg dog ikke anbefale at du starter med at flette med tre tråde, da det er noget mere besværligt, men når du først har lavet en måske to, så vil jeg mene, at du sagtens kan gå i krig med tre eller måske fire tråde.
 
Til nedestående armbånd har jeg brugt 3 mm. lædersnor og en magnetlås på ca. ½ cm, som jeg har købt via www.smyks.dk iøvrigt super god hjemmeside hvor der er et hav af lækre smykkematerialer.
 
Vejledningen til Josefinearmbånd findes her
 
 
1 kommentar:

  1. Hvor er de bare fine, Helena :) Får helt lyst til at lave dem, når jeg ser dine :) kh Pia

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.