torsdag den 18. juni 2015

Bryd tabuet

 
Det er ikke så tit, at jeg åbent fortæller jer om det at have en psykisk sygdom. I dagens samfund har psykisk sygdom desværre det med at blive glemt eller også tør man slet ikke sige noget i frygt for, hvad andre tænker og siger. 🌸 På et eller andet tidspunkt her i livet tror jeg, at vi alle møder en person der er ramt eller har været ramt af en psykisk sygdom af en eller anden form.
 
Sygehussystemet svigter gang på gang på grund af de mange besparelser, selvom jeg godt ved, at de ansatte løber stærkt for at gøre det så godt, som de nu engang kan, så er der desværre bare stadig for få hænder til at hjælpe. Jeg har de sidste 15 år kæmpet en kamp, som nogle gange har føltes som det at skulle bestige Mount Everest, læs evt. dette indlæg. Jeg er i dag langt fra rask, men jeg er på vej, på vej mod målet, toppen og et liv der rent faktisk er værd at kæmpe for. ❤️ Med dette budskab håber jeg, at du vil være med i denne kamp, dele eller fortæller din historie #jegerEnAfOs på Instagram, for hvis vi står sammen, så tror jeg på, at vi kan gøre en forskel 💗💗💗
 
I øvrigt rigtig god valgaften
 
 

8 kommentarer:

 1. Helena, hvor er det godt at høre, at du er på vej til at få det bedre. Bliv ved med at kæmpe, du skal nok nå toppen af Everest :)

  SvarSlet
 2. Tak, fordi du gør opmærksom på det - jeg vidste slet ikke, at der kørte den kampagne på instagram :-)

  SvarSlet
 3. Flot bidrag til at bryde tabuet - det er så vigtigt, at vi kan tale om psykisk sygdom på lige fod med fysisk sygdom. Jeg ønsker dig alt det bedste, flot kæmpet:)
  Knus fra Karen

  SvarSlet
 4. Kære Helena

  Fint indlæg. Jeg kan kun give dig ret. Godt, du kæmper - du skal nok komme igennem.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Anna
   Det varmer at læse, at du også følger min kamp. Ja, en dag skal det nok lykkedes, jeg giver aldrig op.

   Slet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.