mandag den 16. marts 2015

Læser I stadig med eller er I helt svundet?

Da jeg sad og læste blogs her til, aften faldt jeg over Christinas blogindlæg, som fik mig til at fundere lidt over, hvorfor jeg egentlig selv vælger at blive ved med at blogge.
 
Ja, jeg har som mange andre herinde i blogland også mærket de manglende kommentar der efterhånden falder og falder, hvilket selvfølgelig er rigtig ærgerligt. Jeg må da erkende, at jeg synes, det er noget så hyggeligt at få respons på mine indlæg, dermed ikke sagt, at det er noget jeg dissideret forventer. For noget tid siden overvejede jeg også kraftigt om, jeg skulle holde op med at blogge, men så kom jeg til at reflektere over, hvorfor er det jeg blogger? Er det for jeres eller min egen skyld? Nu lyder det måske lidt egoistisk, men jeg blogger rent og skær for min egen skyld, fordi jeg for det første elsker at skrive og sætte ord på, hvad der hænder sig i min hverdag. Derudover nyder jeg jo at være kreativ og dele mine ideer, billeder og tanker med resten af jer. Om jeg så får respons på det, ja det er jo op til jer, men jeg har indset, at det først og fremmest er for min egen skyld og ikke for at få en masse kommentar.
Dermed ikke sagt, at jeg ikke nyder at få kommentar, for det sætter jeg virkelig pris på, men som sagt, det skal ikke være af pligt, men af lyst.
 
Nå nok om det.
 
Jeg har på det seneste tegnet lidt nye tegninger bestående af en række sommerfugle, fugle og en enkelt bille. Jeg har nemlig længe overvejet om, jeg skulle få lavet endnu tatovering. Dog skulle den næste være en, som jeg selv har tegnet. Der hersker vidst ingen tvivl om, at jeg jo er helt vild med sommerfugle og derfor overvejer jeg kraftigt den øverste ned langs rygsøjlen.
 Det er jo en stor beslutning at få lavet en tatovering, men jeg har i forvejen et par stykker, dog ikke nogle jeg selv har tegnet, men jeg er i hvertfald helt sikker på, at hvis det bliver aktuelt, så skal det i hvertfald være en, jeg selv har tegnet.
 
Hvilken en af de 9 synes du, jeg skal få lavet? 


8 kommentarer:

 1. Ja,, der er nok flere og flere, der blogger på facebook og bruger diverse andre sociale medier, hvor man hurtigt kan like og tilkendegive anerkendelse. Jeg kan i hvert fald nikke genkendende til tendensen med nedgang i kommentarer. Jeg fortsætter dog også selv med at blogge - synes dog ligesom du, at det er hyggeligt, hvis der også er lidt kommentarer og dialog på en blog.

  Jeg har ingen tatoveringer selv, men ville nok vælge noget enkelt - dine øverste sommerfugle er fine, men en enkelt af dem ville være nok efter min smag :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er her Stadig :) elsker at blive inspireret af dine smukke tegninger ;) og hvis jeg skulle vælge tatoo, så skulle de være nr 1. Den er smuk, enkel og meget feminin ;)

  Drømmer selv om endnu en tattoo. Meget classisk med mine børns navne, men kan ikke beslutte mig for placeringen. :)

  SvarSlet
 3. Jeg er en af dem som alt for sjældent får lagt en kommentar, det betyder ikke at jeg ikke følger med hos en del forskellige bloggere men tendensen hos en del af dem jeg har fulgt i de sidste par år er at mange er skiftet til at blive boligblogs og stort set kun finder noget andre har lagt ind på andre blogs eller er rene reklamesøjler for diverse forretninger, det er man som blogger selvfølgelig i sin fulde ret til, jeg synes bare personligt at det er ret kedelig, så bliv endelig ved med at være dig selv:O) Jeg tror ikke rigtig på at nogen af os blogger, kun for vores egen skyld, jeg er ret sikker på at vi gør det for at få anderkendelse for det er den måde vi som mennesker vokser på og for at vi kan udvikle os og gro som mennesker har vi brug for skulderklap og det er præsis hvad vi får i kommentarfeltet, at der så ikke sker så meget på den front for øjeblikket for de fleste af os kan jo også skyldes at vi har spredt det ud både til facebook instagram og hvad de ellers allesammen hedder, men jeg er helt sikker på at du, fuldstændig som jeg, bliver glad og varm indeni når nogen kan lide det du laver og det er da sådan det skal være:) Og så lige et stort NEJ til tatoveringer i det hele taget, når nu du spørger:) Eva

  SvarSlet
 4. Det kan du selvfølgelig have helt ret i, dog synes jeg ikke at jeg blogger så meget om boligindretningen. Men dejligt du gav dig til kende.

  SvarSlet
 5. Tusind tak Karina det er jeg glad for at høre. Lyder også smukt med dine børns navne som tatovering.

  SvarSlet
 6. Nej nej jeg håber ikke du misforstod mit indlæg!! jeg mener jo netop at du er en af dem der er god til at holde fast i din egen kreativitet:) og at det derfor altid er spændende at følge med i det du laver:)

  SvarSlet
 7. Nåååå så misforstod jeg din første kommentar, det var sødt sagt

  SvarSlet
 8. Jeg følger stadig med Helena, jeg er bare ca. 300 indlæg bagud i Bloglovin' :( De første sommerfugle er SÅ smukke, overvejer selv en tatoo ala dem på min ene fod <3

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.