mandag den 23. februar 2015

Jeg laver skam stadig smykker

Jeg er skam ikke gået helt i stå med at lave smykker, selvom det efterhånden er ved at være noget tid siden, at jeg har fået vist jer mine seneste kreationer frem herinde. Tiden flyver jo bare afsted og lige for tiden er det altså mest arbejde, tegneprojekter og syning af Megankjolen, som tager min tid. I søndags fik jeg dog alligevel tid til at tage smykkekasserne frem og det blev til ikke mindre end fem nye læderarmbånd med forskellige guld og sølvvedhæng. De er alle lavet af lækkert blødt lammeskind med hver deres individuelle karabinlås nogle med similisten og andre lidt mere diskrete i udtrykket.
På søndag er jeg så heldig, at være inviteret til min stedfars barnebarns 13 års fødselsdag og hvad giver man lige pigen, som kun ønsker sig penge og næsten har alt? Jeg tænkte derfor, at jeg ville give hende en af de her armbånd, men nu er jeg bare kommet i tvivl om, hvilken en hun skal have. Synes at nr. 1 er rigtig fin, personligt er det min favorit, men måske er den lidt for damet eller????
Hvad synes I, hvilken en er oplagt til en pige der fylder 13 år?


    
Jeg laver desuden også smykker på bestilling. Priserne ligger fra 175-450,- alt afhængig af valg af smykkematerialer. Du kan se flere smykker lige her
 

2 kommentarer:

  1. Jeg tænker umiddelbart nummer fire til en på tretten år - synes måske det andet er lidt for damet, som du selv siger :-) Nummer fire - altså det med hjertet :-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.