torsdag den 26. februar 2015

Kærlighed ved første sting del 3, Det endelige resulat

Hvor har jeg været spændt, men også med en lille nervøsitet i maven for at skulle færdiggøre de sidste detaljer på Megankjolen fra bogen "Kærlighed ved første sting", som jeg før har omtalt om her og her.
Jeg ville rigtig gerne have fremvist kjolen på min gine, men da jeg ikke er ret stor, så kan kjolen desværre ikke nå ned rundt om ginens hofter og derfor umulig at få ned over ginen. Ja, endnu en god grund til at jeg burde tage lidt mere på, men det er jo bare ikke lige så let:-) Sidespring..........
 
Jeg var utrolig spændt på om kjolen nu ville komme til at sidde pænt på mig, især fordi jeg normalt ikke er til stramsiddende tøj specielt ikke kjoler og jeg var derfor også lidt bange for, om den overhovedet ville passe til mig, når jeg nu ikke er så stor.
Heldigvis tog jeg helt fejl, for den sad som prikken over i`et og for en gang skyld, så følte jeg mig faktisk rigtig godt tilpas i den, selvom at den sidder stramt om taljen.
 Det er måske lidt svært at se alle de fine indlæg, som jeg har syet på kjolen. Både et ved  brystet, taljen og på bagsiden, men jeg kan love jer for, at de er der og det ses tydeligere, når man har kjolen på. De små søde pufærmer, synes jeg lige gør den sidste lille detalje på kjolen og bag på langs ryggen har jeg syet en usynlig lynlås, som gør den nem at tage af og på, især når man som jeg bor alene og derfor ikke har et par ekstra hænder.
 
Er den svært at sy? Nej det synes jeg slet ikke, især ikke når du har bogen ved siden af. For som jeg også har nævnt før, så er der simpelthen så gode billedbeskrivelser samt syskole, hvor du lærer om de mest basale ting omkring syning og tilretning. Så tøv endelig ikke med at komme igang, det kan sagtens lade sig gøre.
 
Jeg skal nok love jer, at der kommer billeder af kjolen, hvor jeg er i, men da jeg som sagt bor alene og billeder foran et spejl, som jeg selv tager ikke lige er mig, så må I lige nøjes med de her.
 
 
 


2 kommentarer:

  1. Glæder mig til at se et billede hvor du har den på. Måske den kan inspirere mig til endelig at prøve at sy noget til mig selv.

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.