tirsdag den 20. januar 2015

Drøm sødt

Jeg har valgt at kalde dette indlæg for "Drøm sødt" af to årsager.
Den første årsag er, at jeg længe gerne har villet lave en rigtig drømmeuro til børneværelset, ikke fordi jeg selv skal til at have børn, det kan jeg jo desværre ikke få, men der er efterhånden mange af mine veninder, som skal til at have små guldklumper. Derfor er der i den kommende tid en del barnedåb i vente og derfor er det jo godt at være på forkant med dåbsgaverne. Da jeg i fredags spottede denne fine måneuro over på Den kreative sky, så kunne jeg simpelthen ikke stå for den og blev derfor nødt til at se, om jeg kunne gøre kunsten efter. Jeg valgte dog nogle lidt mere diskrete farver, som både kan anvendes til drenge- og pigeværelset.
 
For første gang ville jeg også prøve at "sprøjte" papiret med kobber maling, ses tydeligst på de sorte fjer, da jeg længe har syntes, at denne effekt var vildt fed. Jeg købte små sprøjtepumber i Søstrene Grene og derefter var det ellers bare at få klippet alle delene ud efter skabelonerne.
Det sværeste var dog, at få den samlet, så den ikke kom til at hænge skævt, men efter et par rettelser, så lykkedes det nu meget godt. Jeg er selv blevet rigtig glad for resultatet, måske den kommer op at hænge i mit soveværelse indtil, de første små guldklumper ankommer.
 
 


 
Den anden grund til, at jeg har valgt at kalde dette indlæg for "Drøm sødt" er, at det i dag er præcis 3 år siden, at min far gik hen og døde. Det er lidt underligt at tænke på, at der allerede er gået 3 år.
Jeg husker det, som var det i går, da min mor fortalte mig, at far ikke længere var iblandt os her på jorden. En skrækkelig nyhed, som jeg aldrig nogensinde glemmer.
 Min far vil altid have et stort plads i mit hjerte, han var uden tvivl det mest omsorgsfulde og kærlige menneske, som kun ville alle det bedste.
I dag ved jeg godt, at det bedste for ham var, at han fik fred, men sommetider er det nu bare svært at forstå, at han tog det valg, som han nu engang gjorde.
 
I kan læse mere om hvad der præcist skete lige her
 
4 kommentarer:

 1. Super super fed drømmefanger.Og superfed ide som gave til dåb eller barsel :0) At miste et meget kært og elsket menneske, er sindsyg svært, og det er godt du i dag kan glæde dig over de dejlige minder du har. :0)

  SvarSlet
 2. Ja lige præcis Heidi, det gælder om at huske på de gode stunder frem for det negative, selvom det stadig er dage, som er hårde at komme igennem?

  SvarSlet
 3. Hvor er den smuk Helena - du er virkelig dygtig. Pyha - det må have været frygteligt at få den besked om din far! Min far traf samme valg som din, men jeg var så lille at jeg ikke selv kan huske det.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Ja det var en hård besked, men jeg ved samtidig at det nok var det bedste for ham.

  Det gør mig forfærdelig ondt at høre, at du også har mistet din far. Det er et savn man aldrig kommer til at glemme.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.