lørdag den 17. januar 2015

Livets træ og de 4 årstider nu som tegninger

For lidt mere end en uge siden fik jeg en forespørgsel fra en rigtig sød kvinde, som jeg mødte på Kreamessen i Skanderborg til bage i november. Hun ville høre om, jeg evt. havde mod på at tegne et træ, gerne med blade på. Da jeg ikke har haft tegnet træer før, tænkte jeg, at denne udfordring ville jeg gerne tage op, så de sidste mange aftenstimer er blevet brugt på at tegne træer.
Det blev nemlig ikke kun til et træ, faktisk hele 5 træer, da jeg ikke rigtig vidste hvilke farve blade, hun ville have på. Så slog det mig, at det måske kunne være fedt, at lave De 4 årstider og Livets træ med forskellige farver. Det var faktisk rigtig fedt at inddrage farer i mine tegninger, det er jo ellers ikke noget jeg gør særlig ofte. Tror faktisk kun det er sket ved mine diamanttegninger, som jeg viste i dette indlæg
 
Nu er jeg bare spændt på, hvilket træ hun helst vil have, mon ik` der er en af dem, som falder i hendes jord, det håber jeg i hvertfald.
 

2 kommentarer:

  1. Flotte træer :-) Jeg kan rigtig godt lide træet uden blade.

    SvarSlet
  2. Tusind tak Dorte, ja der er nu noget ved lige præcis det træ, som gør mig rolig, tror det skyldes, at det ingen blade har. ;-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.