søndag den 25. januar 2015

Bloganbefaling

 
Der hersker vidst ingen tvivl om, at der rundt om i det danske blogland findes et utal af give aways og konkurrencer. Der kan vindes alt fra hjemmelavet strik til guldsmykker og gavekort. Det betyder at der med stor sandsynlighed er en give away, hvor præmien er rigtig attraktiv for dig, og måske noget du lige står og mangler.
Inde på http://www.online-giveaway.dk/  har de samlet en lang række af online-giveaways, så derinde kan du nemt finde en masse dejlige og helt gratis konkurrencer, som bliver afholdt af danske bloggere. Det gode ved at deltage i give aways hos netop danske bloggere er, at du kan stole på dem, og det ikke er noget problem at sende præmien til din danske adresse.
Det sjove ved at deltage i danske give aways er, at for at deltage skal man ofte svare på et spørgsmål i kommentar feltet og derved begynder man at kommuniker med de andre deltagere samt bloggeren. Nogle gange er det nogle rigtig sjove spørgsmål og svar der bliver givet.
Der er naturligvis utrolig mange der deltager i diverse give aways, men en eller anden skal jo være den heldige vinder, så hvorfor ikke dig? Det er jo helt gratis at deltage så du har intet at tabe. Sku du være den heldige vinder, vil det helt sikkert være rigtig spændende og gør din uge meget bedre.
Der er måske nogle give aways, hvor præmierne ikke er noget, du lige står og mangler, men så kan det jo tænkes, at du har en ven eller nært familiemedlem, som du vil kunne glæde ved at forære dem præmien, og glæden ved at give skal bestemt ikke undervurderes.
Jeg har selv en Give away kørende lige nu, som du kan deltage i lige her
 

2 kommentarer:

  1. Tak for tippet - den kendte jeg ikke :-)

    SvarSlet
  2. Det var et rigtig godt tip, Helena! Den side kendte jeg ikke. Tak!

    Rigtig god søndag aften til dig <3

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.