søndag den 7. december 2014

Årets juletræstæppe 2014

Det er efterhånden gået hen og blevet en fast tradition, at jeg skal holde jul ude hos min fantastiske mor og dejlige stedfar ude i gammel Brabrand. Vi har igennem mange år haft et lidt kedeligt juletræstæppe, som egentlig bare er blevet lagt undertræet for at beskytte gulvet.
Jeg har igennem de sidste par år set, at der er blevet lavet rigtig mange flotte juletræstæpper med en lidt mere moderne stil, bl.a. har Fermliving lavet nogle fine juletræstæpper, som jeg er helt vild med. Jeg synes dog, at det er lidt dyrt for et cirkelrundt stykke stof med kantbånd og tænkte derfor, at dette må man da kunne gøre billigere.
 
Afsted det gik på en højhællig søndag ned til Stof2000, længe leve søndagsåbent. Fandt dette fine kraftigere møbelstof samt sort kantbånd, som blev køb med hjem for under 150,- det må man da sige, at være noget billigere ned Fermliving. Efterfølgende var det ellers at gå i krig med at få klippet selve cirklen, hvilket var lidt udfordrende, når man ikke lige har en passer i en størrelse på over 1 m i diameter. Heldigvis havde jeg et cirkelrundt koskindstæppe, som målte 1 m i diameteren, så det var jo bare at tegne det af. Jeg synes dog, at 1 m var lidt for lille, så derfor valgte jeg at ligge 12 cm til hele vejen rundt, så det alt i alt kom til at måle 124 cm i diameter.
 
Jeg er faktisk blevet super glad for resultatet, så nu håber jeg bare, at mine forældre også synes om det:-)
 
Hvordan ser dit juletræstæppe ud?
 
6 kommentarer:

  1. Tusind tusind tak allesammen hvor er I bare søde

    SvarSlet
  2. Det ser super flot ud, Helena. Og du ved jo hvordan mit ser ud, og nej det bliver heller ikke færdig til denne jul, for nu vil jeg altså have det træ ind i stuen :) Kh Pia

    SvarSlet
  3. Tak kære Pia, ja det ved jeg jo godt, men mon ik det bliver færdig næste år ;-) ;-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.