fredag den 24. oktober 2014

Lampeworkshop/krea-hygge-dagJeg har længe gerne ville lære at flette de her fine lamper og jeg har derfor i samarbejde med Kerstin, som jeg har mødt igennem Instagram, endelig fået fastlagt en dato samt fundet lokaler for at lave en lampeworkshop kombineret med kreahyggedag. Dagen bliver søndag d. 16/11 fra kl 10-16 på Rønbæk skole i Hinnerup. Det er Rosita, som vil stå for selve lampeworkshoppen og dertil er der nogle ting, som du skal medbringe: 
 
2 stykker helt almindeligt karton (i samme farve) fra boghandleren / hobbybutikken ca.str. 60x42cm.. man plejer at kunne købe dem til 5-8 kr pr. styk..
1 lineal ( gerne min. 30 cm lang)
1 saks
Hultang hvis du har (ellers har Rosita en med vi må låne)
Et falseben, hæklenål/strikkepind eller andet du kan bruge til at præge i pappet med.
Evt. noget snor og perler til at pynte med.
Rosita har dobbeltklæbende tape og klar pakketape med, som er det vi skal bruge til at samle lampen med.

 
Derudover er I meget velkommen til selv at medbringe andet kreagrej som symaskine, tegnegrej, strikketøj mm. kerstin og jeg vil stå for at bage kage, men hvis der er nogle der har lyst til at tage andet med også gerne bage en kage, så er I også meget velkommen til det. Frokosten samt kaffe og drikkevarer regner vi med, at vi hver især selv står for, alternativet kan være, at der er nogle som kan hente nogle sandwichs i løbet af dagen.

 
Lampeworkshoppen koster 150,- som skal betales til Rosita, når I kommer.
Der er plads til 21 personer og tilmelding skal senest til min mail helena.engelbrecht@yahoo.dk 


1 kommentar:

  1. Lyder til at blive en spændende dag, rigtig go fornøjelse.. :0) Du må endelig bagefter vise det færdige resultat. :0)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.