søndag den 19. oktober 2014

Kreatræf i Hjortshøj

Endnu et super hyggeligt kreatræf i Hjorthøj har denne regnfulde søndag beriget min dag. Det var altid smilende Jonna og Nanna som endnu engang stod for at få stablet det på benene.
Det er nu altid så hyggeligt med sådanne træf, især fordi man bare kan fordybe sig i det kreative univers sammen med en masse dejlige mennesker. Deltagerlisten var denne gang begrænset til de 25, hvilket jeg synes var rigtig rart, for så kunne man rigtig nå at komme rundt og snakke med folk og med de afbud der desværre også kom på dagen, så var vi rundt regnet en samlet flok på de godt og vel 18 stykker plus minus.
 
Vi skulle som vanen tro, hver især komme med en lille ret og en gave til pakkeleg, hvilket jeg synes altid er rigtig hyggeligt. Derudover var der selvfølgelig også sponsergaver, hvor jeg bl.a. var så heldig at vinde noget jersey-stribet stof, men da Christine var helt vild efter det, ja så byttede jeg det til noget af hendes libertystof, som hun havde med.
 
Jeg fik denne gang snakket rigtig meget med Julia, som faktisk var en af de allerførste blogs, som jeg startede med at følge, og samtidig med at snakken gik flittigt, så fik jeg hjulpet hende lidt med at sy et penalhus, som skulle være i læder, hvilket var en lidt større udfordring, da stoffet jo er noget tykkere end normalt.
 
Jeg fik selv klippet en hulens masse 8-tals-lapper til endnu en "octopustaske, dog bliver den denne gang bare i de guld/brunlige farver. Jeg har denne gang besluttet mig for, at jeg vil  lave en DIY til jer, så I også kan gå i kast med en lignende. I må dog lige holde jer tålmodige, da det alene at få klippet alle lapperne tager en del timer.
 
 

 
Da jeg kom hjem kunne jeg ikke dy mig for at gå i krig med det stykke libertystof, som jeg fik byttet mig til.3 kommentarer:

  1. Så fint Helena.
    Jeg vil under dynen snart med smil på læben efter en skøn skøn dag:-)
    Kh Jonna

    SvarSlet
  2. Lyder hyggeligt og ville da ønske at jeg kunne have været der, men det kunne desværre ikke lade sig gøre denne gang :)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.