søndag den 12. oktober 2014

Efterår i ord og billeder

Der hersker vidst ingen tvivl om, at vi for alvor er kommet ind i efterårsmånederne. Det kan både mærkes på vejret og de kortere dage i takt med, at vi jo snart skal stille uret til vintertid. Ja inden vi ser os om, er det jo faktisk jul.
For mange kan efteråret være en rigtig svær tid, netop fordi vi går mod de kolde og mørke tider. Det har de sidste par år også været en tid for mig, som jeg har synes har været lidt hårde at komme igennem, men i år har jeg det heldigvis helt anderledes. Jeg ved ikke helt præcis, hvad der lige gør, at jeg ikke er gået i vinterhi i år, i hvertfald ikke endnu, men jeg kan mærke, at jeg har en helt anden eneregi og overskud i hverdagen også selvom det bliver koldere og dagene bliver kortere, så føler jeg, at jeg har en helt anden energi i år, som jeg ikke har haft de sidste mange efterår. Måske det skyldes, at jeg har et dejligt arbejde at stå op til, en dejlig familie, venner og ikke mindst en masse dejlige kreaprojekter som bare ligger og venter på, at jeg får sat fingrene i dem. 
 
Noget andet jeg også har lagt mærke til  ved dette efterår er alle de flotte farver. som bladene får her om efteråret. Specielt den røde og de mørkegrønne farver er jeg helt vilde med, de kan da kun gøre en i godt humør.
 
Hvad med dig, hvordan har du det med efteråret?
 
Billederne er taget fra weekendens gåtur langs vandet. 

 

 
Rigtig god søndagg til jer alle.

2 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at læse, at du har det godt i dette efterår <3
  Jeg har det egentlig fint med efteråret. Det er først, når vi når november, at jeg synes, det bliver for mørkt, trist og ofte vådt. Ellers byder efteråret på lækre sager som kål og min absolutte favorit, hokkaido-græskaret!

  Rigtig god søndag aften til dig!

  SvarSlet
 2. Ja lige præcis Anita, når vi kommer hen i november, så kan man virkelig mærke, at det er ved at blive vinter til gengæld så er der ikke så lang tid til jul.
  Sjovt du nævner det med hokkaido-græskar for det er også en af mine yndlingspise her i efteråret.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.