torsdag den 25. september 2014

Fotobog nu samlet et sted + anbefaling

Jeg har længe gerne ville have samlet min efterhånden store samling af alle mine tegninger og da jeg var så heldig, at vinde en fotobog fra Onlinefoto, ja så kunne jeg jo ligeså godt gribe chancen og slå til. Bogen måtte fylde 26 sider, så jeg vidste godt, at jeg måtte priotere hvilke tegninger, jeg ville have med og jeg tør godt love jer for, at det tog mig mange aftner at få udvalgt de rette.
Jeg var meget spændt på, hvordan tegninger ville tage sig ud på tryk i en bog, men der må jeg godt nok rose Onlinefoto for deres flotte billedarbejde. Det var virkelig blevet udført pænt i forhold til, at det jo blot er tegninger og ikke rigtige fotobilleder.
Forinden jeg skulle igang med at lave selve bogen, skulle jeg først lige downloade www.onlinefotoservise.dk. Derefter skule jeg bestemme antallet af billeder på hver enkelt side, farver, tekst, ja generelt bare selve layoutet. Det var let og ligetil med god beskrivelse og vejledning til, hvordan jeg skulle komme igan.. Det eneste som de krævede var, at jeg havde mine billeder/tegninger liggende på min computer, men hvem har efterhånden ikke dette i dag.
 
Jeg er selv blevet super glad for bogen og samtidig er det rigtig dejligt nu endeligt at have mange af mine tegninger samlet et sted. Jeg har taget lidt billeder, så I kan se nogle af siderne i bogen,
 
Hvis du selv har lyst til at lave en fotobog måske fra din sommerferie eller andet, så kan du læse alt om Onlinefoto lige her
 
Selv for- og bagsiden kan man selv få lov til at designe med eget billede.


5 kommentarer:

 1. Den er blevet super flot. Og sikke mange tegninger :-)

  Ih jeg krydser fingre og håber når du trækker din give away

  SvarSlet
 2. Tusind tak
  Jeg har skam afsløre min give away, det gjorde jeg i lørdags på instagram. Har du ikke instagram

  SvarSlet
 3. Jo jeg er på IG .. :-) men lørdag var jeg vidst travlt optaget så det har jeg ikke set. Jeg kiggede her på bloggen da jeg havde set give away her ;-) tillykke til Rikke :-)

  SvarSlet
 4. Jeg skulle selvfølgelig også have lavet et indlæg om det her på bloggen, men havde også bare så travlt den lørdag, det beklager jeg medet. ;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.