tirsdag den 29. juli 2014

Jeg gjorde det

Jeg gjorde noget meget stort i dag, i hvertfald i mine øjne. Jeg har nemlig været ude at bade for første gang i år. Ja faktisk er det over 3 år siden, at jeg sidst har badet i havet. Nu tænker du måske, hvorfor er det så stort, når nu det danske vand måler temperaturer på op til 25 grader.
Siden jeg blev syg, har det altid været meget angstprovokerende for mig, at vise mig offentlig i bikini og jeg har derfor undgået at bade ved stranden, selvom lysten har været noget så stor. Men som sagt i dag, tog jeg springet sammen med min veninde og vi fandt et sted nede ved Risskov strand, hvor der ikke var alt for mange mennesker. En fantastisk dejlig oplevelse, da jeg først var kommet ned i vandet, og jeg har sagt til mig selv, at det ikke bliver den sidste dukkert for i år.
 
Vi er alle forskellige af udseende og hvis folk vil kigge, så lad dem det, jeg prøver i hvertfald at overse folks blikke til min krop. 
 
 

16 kommentarer:

 1. Hvor er det fedt at du gjorde det...sejt gået :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot, at du kunne klare det og du har helt ret i at vi alle er forskellige og det er alt sammen lige godt :) kh Pia

  SvarSlet
 3. Sejt gået! Og jeg har det faktisk på samme måde. Bare med andet fortegn - nemlig at jeg er for tyk. Jeg ville ønske, at vi kvinder var bedre til at holde af vores kroppe, som de nu engang er.

  Kh Anna (som ikke har været ude og bade i år)

  SvarSlet
 4. Mange tak Anna. Ja vi kvinder må blev bedre til at acceptere vores kroppe, som de nu engang er, men det er dælme svært i dagens samfund, hvor man ikke kan undgå at blive påvirket af bl.a. medierne.

  SvarSlet
 5. Tusind tak Karen og Pia. Forsat rigtig god sommer.

  SvarSlet
 6. Godt gået. Og helt enig med Anna - vi skal være bedre til at holde af os selv og vores udseende! var selv i svømmehallen i dag - og som højgravid (havde termin i fredags) var der ekstra meget at kigge på. Der var da også en syv-årig pige, der virkelig fik GLOET i saunaen, så jeg til sidst helt skammede mig på hendes vegne - men hvis det, at hun har set mig som højgravid, får et mere realistisk billede af, hvordan kvindekroppen kan se ud, når den ikke er retoucheret, så er det egentlig kun fint. Hun vil alligevel næppe kunne genkende mig i morgen, hvis hun så mig på gaden... ;)

  SvarSlet
 7. Tusind tak Stine, Krokodullen og Heidi. ;-)

  SvarSlet
 8. Vi tager en badetur igen i morgen søde, dig mig og Iben. Det bliver så hyggeligt! Og du er super sej du har set den angst i øjnene. For andres mening om kroppe eller blikke er ikke værd at lade sig påvirke af. Det vigtigste er du ved med dig selv og dem der kender dig ved, at du er en fantastisk person som stadig kæmper. OG en del af kampen er at gøre dig selv glad og nyde livet så det bliver endnu mere værd at kæmpe for. Det er lige netop det vi skal i morgen. Jeg glæder mig og jeg elsker dig min dejlige veninde <3

  SvarSlet
 9. Sådan, hvor er du sej! Jeg håber du får modet til at kæmpe med næb og kløer og alt hvad den kan trække engang <3

  SvarSlet
 10. Iben Person: Helt enig med Tine og dig - du er så sej og det er der mange der kunne lære noget af. OG Hvis folk vil kigge, så lad dem kigge - det er jo deres eget valg ;) Nu kom vi ikke i vandet i dag - men lad os tage en tur en anden dag snart, så vi kan komme i baljen =D

  SvarSlet
 11. Tine og Iben. Tusind tusind tak for jeres dejlige beskeder, blev så glad og varm om hjertet, da jeg læste dem.
  I betyder så meget for mig og vi må uden tvivl gentage denne dejlige dag med eller uden badning blot det er sammen med jer.
  Glæder mig til at se jer på onsdag.

  Håber I fik lavet jer et par gode sandwiches. :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.