tirsdag den 20. maj 2014

Nu med arbejde


Ja, tro det eller lad være, men troede faktisk heller ikke rigtig på det før, at jeg officielt fik at vide i mandags, at jeg godt kunne starte op på min nye arbejdsplads hos Damgaard-Jensen. 
Ja, nu tænker du sikkert, hvad er det så for en virksomhed, det lyder da slet ikke som noget pædagogfagligt. Og nej det er det såmendt heller ikke, men det er et arbejde, hvilket er det, jeg lige nu sætter allermest pris på. Til gengæld tror og håber jeg, at jeg måske kan få lov til at udfolde nogle af mine kreative sider. Det som virksomheden nemlig laver er, designs til logoer, tryksager, laver bannere mm. så måske kan mine tegnekunstskaber måske blive udfordret endnu mere, hvem ved. 
Lige nu er jeg bare så glad for at være igang med noget og ikke mindst have noget at stå op til, hvilket betyder rigtig meget for mig. Godt nok nyder jeg at være kreativ, og jeg kan da også sagtens gå et par dage derhjemme og hygge mig med det, men i længden bliver det altså lidt for meget og så trænger man altså til, at komme ud og møde og snakke med nogle mennesker. 

Jeg havde min første officielle arbejdsdag i dag, og jeg må ærligt sige, at jeg aldrig har oplevet så dejlig og varm en modtagelse af mine kommende kollegaer, hvilket jeg virkelig har sat stor pris på.

Hvad er vigtigt for dig på din arbejdsplads, dine kollegaer eller selve det arbejde du udfører? 

12 kommentarer:

 1. Ih, tillykke med ansættelsen:-)
  Det er en kombi for mig. Gode kolleger og glæde ved jobbet. Ja, det ene er ikke fedt uden det andet... Kh Jonna

  SvarSlet
 2. Ih hvor lyder det dog dejligt Helena.

  hos mig er det nok 50/50... 50 % kollegaerne og 50% arbejdet..

  men hvis jeg ikke havde så gode kollegaer så havde jeg nok søgt noget arbejde tættere på min bopæl.. :o)

  Tillykke med jobbet.. :o)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med arbejdet :0)

  SvarSlet
 4. Tusind tak Karen, Jonna og boldreels, er også bare så glad.
  Jonna og Boldreels kan sagtens forstå, at det skal være en blanding mellem gode kollegaer og at man kan lide sit arbejde, sådan har jeg det også ;-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med jobbet, Helena. Ja, hos mig er det også en kombination, men tror selve jobbet er lidt vigtigere. Hvis det var for kedeligt/ensformigt/Osv ville jeg klart søge noget tættere på, selvom jeg er glad for mine kollegaer. kh Pia

  SvarSlet
 6. Tillykke tillykke med jobbet! Håber, du bliver glad for det. For mig er det klart en kombination. Har prøvet steder, hvor kun den ene af de to har været til stede - og man ender uvægerligt med at savne den anden.
  Kom mit brev i øvrigt frem til dig med posten?

  SvarSlet
 7. Tusind tak Dorte, ja jeg håber virkelig at jeg bliver glad for det, men det tror jeg nu nok jeg bliver.
  Hvilket brev?...

  SvarSlet
 8. Et stort TILLYKKE med jobbet! Hvor må det også være fedt for dig.
  Jeg kan godt følge dig i det med at gå hjemme - man kommer til at mangle og nogle gange ligefrem hungre efter at tale med andre og ikke mindst at blive udfordret.

  Jeg må også hoppe med på, at både jobbet og kolleger udgør en helhed for mig.

  SvarSlet
 9. Ej, hvor lyder det godt. Tillykke med det! :)

  For mit eget vedkommende har det været guld værd at starte i arbejde - dels fordi det har givet mig en følelse af mening, dels på grund af spændende arbejdsopgaver, dels fordi jeg lærer en masse og dels på grund af det sociale.

  Jeg håber, det bliver rigtig godt for dig :)

  SvarSlet
 10. Hej igen Helena
  Det er såmænd også længe siden. Jeg sendte dig en stor omgang flettematerialer i marts eller april - men blev bare i tvivl, om de nogensinde var kommet frem, da jeg aldrig hørte fra dig. Mvh

  SvarSlet
 11. Nåååå det har jeg såmendt modtaget. Tusind tusind tak.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.