mandag den 10. februar 2014

Det er ikke et valg at miste, men det er et valg at give slip og komme videre med livet

Her den anden dag faldt jeg over dette lille citat over hos Frk. TingelTangel og jeg  kunne simpelthen ikke stå for det, og spurgte hende derfor, om jeg måtte have lov til at låne det, hvilket hun heldigvis slet ikke havde noget imod. Hun kunne desværre ikke huske, hvor hun havde fundet citatet, så hvis nogle ved hvor det er fra, er I meget velkommen til at skrive det i en kommentar.
 
Grunden til at jeg egentlig synes, at det var sådan et fint lille citat var, at jeg netop synes det beskriver min nuværende situation. Jeg er nået til et punkt i mit liv, hvor jeg er så F... træt af min sygdom, at jeg kunne begrave den langt ned i helvedet. Jeg vil så gerne kunne give slip og bare kunne spise og være et helt normalt menneske. Det er desværre bare ikke lige sådan og heller ikke noget valg, jeg bare lige kan tage fra den ene dag til den anden. Men jeg kan arbejde med mig selv, kaste mig ud på nye veje, som jeg aldrig har været ude på og forhåbentlig finde frem til den rette vej og livet uden en spiseforstyrrelse. Jeg ved, at det ikke bliver let, og det har det såmendt heller ikke været på noget tidspunkt, men jeg håber og tror på, at det kan vendes til det bedre og til et sundere liv.
 
Her de sidse par dage har jeg fået færdiggjort endnu en lille tegning med Bambi. Denne gang har jeg valgt at tegne lidt musselmalede blomster ind i. Synes det passede så fint ind i bambiens krop og på mulen.
Jeg har altid været vild med Bambis glade udtryk og jeg bliver helt glad, hver gang jeg ser på den. Tror den skal op at hænge i mit soveværelse, så jeg kan kigge på den og samtidig blive mindet om, at livet er værd at leve til trods for de mange kampe, jeg dagligt må tage med mig selv. 
 


Rigtig god mandag.


10 kommentarer:

 1. Fantastisk Bambi...... Essensen af mange ting er vel at opsøge det der gør en glad, for i en hvis udstrækning bliver 90 % af det man bekymre sig om aldrig til bekymringer og 90 % af det der bliver til bekymringer, var man aldrig kommet i tanke om inden.... God vind, du er SEJ....

  SvarSlet
 2. Jeg ville sådan ønske, at du ville gå i behandling, søde. Jeg VED, at du har oplevet forskellige behandlinger, som bare ikke fungerede for dig, men der FINDES nogen derude, som er den rigtige for lige netop DIG. Tro mig, jeg har også måttet "kysse mange frøer", før jeg endelig kom hertil, hvor jeg føler mig forstået, og hvor der er tid til at tage skridt i lige netop MIT tempo. Der ligger så mange ting bag sådan en spiseforstyrrelse, og helt ærligt, så tror jeg ikke, at man kan komme ud af det uden professionel hjælp og bearbejdning. Jeg håber, du tager det her som en kærlig bekymring og ikke en kritik - for det er det bestemt ikke.

  Knus og tanker. <3

  SvarSlet
 3. Hvor er det en fin tegning - endnu en gang!

  Jeg sender dig al mulig kraft til at nå det, som du gerne vil: Med tiden at kunne give slip og blive fri for sygdommen!

  SvarSlet
 4. Tusind tak for dine altid omsorgsfulde ord Inge.

  Søde Krokodullen har prøvet så meget, men synes ikke rigtig der er noget der hjælper lige pt. Lige nu er jeg dog igang i samarbejde med min mor, at afprøve tankefeltsterapi. Hved ikke om du kender til det, men det skulle vidst være rigtig godt, så det håber jeg lidt på.

  Anita tak for din "kraft" håber det giver resultater i fremtiden, hvis ikke før:-)

  SvarSlet
 5. Det lyder rigtig godt, at du sammen med din mor er ved at undersøge nye muligheder. Det gør mig glad at høre <3

  SvarSlet
 6. Smukt skrevet! Stor respekt herfra. Hvordan går det med at søge job som pædagog?

  SvarSlet
 7. Jeg hepper på dig, Helena. Og jeg er enig med Krokodullen, det er for svært og hårdt at gøre det hele selv!
  Og virkelig godt citat.

  SvarSlet
 8. Jeg hepper på dig, Helena. Og jeg er enig med Krokodullen, det er for svært og hårdt at gøre det hele selv!
  Og virkelig godt citat.

  SvarSlet
 9. Mange tak for jeres søde ord.
  Det går okay ned at søge, men de hænger desværre ikke på træerne

  SvarSlet
 10. Sikke smukke ord og gode refleksioner. Jeg arbejder også selv meget med at give slip...
  Kærlig hilsen Susanne - og tillykke med i går :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.