onsdag den 19. februar 2014

Den håndsyede rombepatchworkpude

Så blev den længe ventede patchworkpude endelig færdig, og jeg tør vidst godt røbe, at den har været et par måneder undervejs. Men det har til gengæld også været et af de projekter, som jeg har gået til og fra. Den er før blevet vist frem herinde i blogland også i andre farvekombinationer, og jeg har længe haft i tankerne, at sådan en måtte jeg simpelthen også prøve at give mig i kast med. 
Mine andre grafiske puder er syet på maskine, er denne her håndsyet, hvilket selvfølgelig også er derfor, at den har kostet mig et par timer eller flere, tør næsten ikke regne det ud. Som mange af jer sikkert allerede ved, så rir man jo først de enkelte romber over på små papstykker, for derefter at sy dem sammen, hvilket jo i sig selv tager en helvedes tid, undskyld sproget :-)
Men jeg er i hvertfald fuld ud tilfreds med resultatet, og jeg overvejer faktisk allerede nu, om ikke jeg skulle give mig i kast med endnu en bare i andre farvekombinationer, evt. petroleum, så kommer den jo til at passe til de resterende puder, som jeg  lige for tiden har i sofaen.
Puden er desuden syet med sort tittebånd og bagpå er der overlap, så betrækket sagtens kan tages af og vaskes.
 


 
Forsat god onsdag alle sammen.


6 kommentarer:

 1. Den er vildt flot. Elsker at følge med i dine kreative sysler, bliver super inspireret, selvom jeg aldrig bliver lige så sej og dygtig som du er :-)

  SvarSlet
 2. Tusind tak allesammen.

  Pia vi kan evt. lige skrives ved angående d. 1/3, har du stadig mit nr?

  Irene jeg synes nu også du er ret så kreativ.

  SvarSlet
 3. Jeps, har stadig dit nr., så kan lige skrive når vi nærmere os d. 10/3 :)

  SvarSlet
 4. Den er virkelig flot! Ja, det tager en helvedes tid, når det bliver gjort i hånden, men det har vist være tiden værd!

  Det er da bare med at gå i gang med endnu en ;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.