torsdag den 31. oktober 2013

Stjernepuden + veloverstået eksamen

Efter en veloverstået pædagogikeksamen i går er det vidst på sin plads, at kunne tillade mig selv at have lidt tid ved symaskinen. Jeg har nemlig en masse halvfærdige projekter, som jeg gerne vil have færdiggjort. Det kender I sikkert alt til det med at have 1000 ting igang frem for blot en. :-)
 
Men som sagt, i går var jeg oppe at forsvare min pædagogikopgave, som jeg afleverede forrige mandags. Puha jeg har virkelig været nervøs de sidste par dage, men hvor er det bare rart at have det overstået. Jeg har ikke rigtig været mig selv de sidste dage, fordi jeg udelukkende har haft fokus på at læse og læse. Heldigvis er det et overstået kapital nu, og jeg kan nu gå på forlænget weekend inden det for alvor går løs igen fra på mandag, hvor mit bachelorprojekt skal skydes igang.
One to go og jeg kan kalde mig PÆDAGOG.
 
Da jeg kom hjem i går fik jeg færdigsyet endnu en af mine stjernepuder. Endnu engang i de dejlige blå/turkise nuancer. De farver bliver jeg vidst aldrig træt af. Samtidig har jeg også valgt, at den skulle matche de andre puder i sofaen, så lige nu ser min sofaarrangement således ud. Se billedet længere nede.
Hvad synes I om denne farvekombination?
 

 
 
I kan se nogle af de andre puder, som jeg har syet i tidens løb lige her
 
Ønsker jer alle en forsat dejlig dag.
 

9 kommentarer:

 1. Tillykke med en veloverstået eksamen!

  Jeg er vild med farvekombinationen, den ville også passe perfekt hjemme i min stue. Jeg kan godt lide at puderne har forskelligt mønster, det skaber lidt liv i sofaen selvom farverne er ens.

  SvarSlet
 2. Hvor er det en smuk pude, og tillykke med den overståede eksamen :-=

  SvarSlet
 3. Tillykke med eksamen, og som altid er det en super smuk pude :)

  SvarSlet
 4. Tillykke med den overståede eksamen! Skønt for dig :-)
  Og jeg er endnu helt vild med de puder :-)

  SvarSlet
 5. Mange tak allesammen, er også blevet rigtig glad for resultatet.

  SvarSlet
 6. TILLYKKE HELENA. Uanset om du føler, at den eksamen er den rigtige for dig eller ej lige her og nu, er det FANTASTISK at have kommet over en så stor milepæl. Elsker dine grafiske puder!
  Kærlig hilsen Susanne

  SvarSlet
 7. TILLYKKE HELENA. Uanset om du føler, at den eksamen er den rigtige for dig eller ej lige her og nu, er det FANTASTISK at have kommet over en så stor milepæl. Elsker dine grafiske puder!
  Kærlig hilsen Susanne

  SvarSlet
 8. Mange tak Susanne, det var virkelig sødt sagt af dig.

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.