lørdag den 12. oktober 2013

Min drømmestue

For snart to år siden, som tiden dog egentlig går, synes nu stadig det føles som var det i går, overtog jeg min helt egen leglighed i hjertet af Århus, nærmer betegnet Frederiksbjerg. Som studerende kan det være ret svært at få en stor og rummelighed lejlighed, især hvis postnummeret skal hedde 8000, men alligevel klager jeg nu ikke over mine 63 km2, som er fordelt i to dejlige lyse stuer med separat køkken og bad og ikke at bemærke fransk altan.
Men hvem kunne ikke ønske sig en større stue, så muligheden for at indrette sig lige efter eget ønske med nogle af  Boshops møbler.? Hvis jeg helt selv skulle bestemme, og hvor jeg samtidig ikke skulle tænke på budgettet, ville jeg indrette min stue hvor både en afslappet, hyggelig moderne, hjemlig ja, generelt bare hvor der er plads til lidt af hvert både store som små skulle fremstå.

Hos Boshop har de super flotte møbler, som lever op til mange af de krav, som jeg forventer et godt møbel skal indeholde.

Hvis vi starter med selve sofaen, så har jeg altid haft en stor kærlighed for lædersofaer og denne hvide Mira sofa ville helt klart oplyse min stue i særklasse.

 
Med et par pyntepuder af eget design samt et lækkert tæppe fra House Doctor Block ville helt sikkert fuldende lokket.
 
 

Foran sofaen skulle der selvfølgelig stå et lækkert sofabord lidt alla stil som denne her fra Time, som netop matcher i sofaens farve og hvor jeg samtidig kan have plads til lidt læsestof  til de hyggelig aftentimer.

Now! Time sofabord
 
Ovenover skulle jeg selvfølgelig have hængende denne Discoco loftslampe, som altid har været min helt store drøm efter, at jeg så mine forældre fik lige nøjagtig sådan en sidste år. Må dog nok erkende, at jeg været misundelig lige siden.
 
 
I stuens hjørne skulle der stå et fjernsyn og dertil hører der jo altid et TV-bord. Denne Polo Tv-bord i valnød som netop bryder den klassiske hvide stil med den nedtonede mørke farve ville passe i særklasse til de øvrige møbler.
 
 
 
I det andet hjørne skulle der stå to lænestole fra Acapulco som også er medvirkende til at bryde den hvide klassiske stil. Jeg synes dog ikke, at stolene gør rummet tungt, da dens lethed med de rene gennemsigtige tråde er medvirkende til, at give stolen en karakter af lethed.
 
 
Imellem de to stole skulle der selvfølgelig stå et White edition bord, så der altid kan være plads til at sætte sin kaffelatte.
 
 
Til at fuldende hele stuen skulle der selvfølgelig stå denne Polo-skænk også i valnød, som samtidig er med til at matche stilen med TV-bordet.
 
 
Alle møblerne er hentet fra Boshops hjemmeside, hvor du kan finde et hav af lækre møbler.
 Jeg vil klart anbefale jer at tage et smut forbi deres hjemmeside. Det kan jo være at nogle af julegaveønskerne kan komme på listen. Jeg har i hvertfald allerede tilføjet en del på min.
 
 

2 kommentarer:

  1. Genial blogkonkurrence - og fed måde, du har kombineret drømmestuen med dine egne kreationer på :)
    Tak for tippet - jeg er allerede i gang med at drømme mig hen.
    Kærlig hilsen Susanne fra mitkrearum.dk

    SvarSlet
  2. Ja det er en rigtig fin konkurrence. Nu gælder det bare om at krydse fingre;-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.