mandag den 14. oktober 2013

Vis mig din indgang


Som overskriften fortæller, så vil jeg i dette lille indlæg lige vise jer, hvordan jeg har valgt at pryde min indgang til min lejlighed. Ligesom ens tøj kan fortælle og vise lidt om, hvem du er som person, så synes jeg også, at det man har foran sin dør til ens lejlighed/hus kan fortælle lidt om, hvem du er. Jeg synes i hvertfald, at det jeg har foran min lejlighedsdør viser lidt om, hvem jeg er.
Bl.a. har jeg disse fine måger, som jeg selvfølgelig selv har syet stået i de fineste krukker, som jeg har dekoreret med krakeleringseffekt, hvilket er med til at give dem den her lidt anderledes effekt. Selve mågerne er syet i almindelig hvidt bomuldsstof, som efterfølgende har fået påsat henholdsvis vinger syet på med træknap samt diverse acessories bestående af halsterklæde, søstjerne og hår bestående af bast. Derudover har jeg på selve døren malet og dekoreret et træskilt med små fugle på, hvor jeg har tilføjet mit navn, som indikerer at det er undertegnede der bor her.
De hjemmesyede måger samt det dekorerede træskilt viser allerede her, at jeg elsker at være kreativ og der hermed bor en kreativ person bag døren.
Sidst men ikke mindst har jeg valgt en dørmåtte med to sorte fugle på, som jeg synes matcher så fint til selve dørskiltet. Dette er også med til at fremvise, at jeg godt kan lide, at tingene hænger sammen og dermed får en rød tråd. 
Samtidig symboliserer fuglene også, at jeg er fri som en fugl og dermed kan have lov til at flyve og gå ligesom det falder mig ind, hvilket der i mit tilfælde passer mig bedst.

Har du også lyst til at vise, hvordan din indgangsdør ser ud, må du meget gerne linke eller ligge en kommentar. Synes det kunne være lidt sjovt at se, hvordan andre pryder deres indgangsparti. 
 
Forøvrigt skyder jeg snart en ny Give Away igang, så hold endelig øje med bloggen.
 
Rigtig god mandag aften til jer alle.


3 kommentarer:

  1. Jeg har ikke noget på selve døren, men ved siden af den står der pt et udskåret græskar, en spøgelsesskulptur og to blomster som jeg har plantet i ryggen på nogle plastik dyr. Både græskar og blomsterplantningerne (og andre ting) kan ses på min blog: http://missys-kiksede-negle.blogspot.dk/

    SvarSlet
  2. Det lyder rigtig efterårsagtig, det vil jeg da lige hoppe ind og se;-)

    SvarSlet
  3. Hvor ser det hyggeligt ud :-) Jeg har faktisk ikke noget foran min dør - men nu åbner den også udtil. Altså, man kommer direkte ud i det fri - så meget ville blive ødelagt af vind og vejr :-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.