onsdag den 16. oktober 2013

Geometriske træsmykker i forvandling

Som mange af jer sikkert så den anden dag, da jeg vidste på Instagram, hvad jeg havde i færd med at male, vil jeg nu glædeligt vise resultatet frem her på bloggen. Det har egentlig været en ide, som jeg har gået og ville lave længe, men på grund af at jeg simpelthen ikke har kunne opstøve disse geometriske træperler i lille Danmark, så måtte jeg jo søge på vores allesammens kære ven Ebay. Og heldig som jeg var, så fandt jeg dem helt i Kina, hvilket desværre gjorde, at der gik lidt over en uge, før jeg modtog dem. Jeg ved godt, at det selvfølgelig ikke er lang tid at vente, nu når de skulle sendes helt fra Kina.  Men når man har en ide i hovedet, som man altså gerne vil afprøve i praksis, så skal det for mit vedkommende gerne ske her og nu. Andre der kan nikke genkendende til dette?
 
Selve perlerne ved jeg godt, er set mange steder rundt omkring, men jeg har dog ikke set dem blive malet med krakeleringsmaling samt farvespillet med to farver.
Jeg har også fået en forkærlighed for kobber, så jeg var slet ikke i tvivl om, hvilke to farver jeg ville sammensætte. Resultatet blev disse 4 kæder og jeg er blevet rigtig tilfreds med dem.
Ydermere så er jeg også glad for, at jeg valgte en sort lædersnor frem for en ruskindsnøre, da jeg synes, det er med til at give dem det sidste lille touch. Her er perlen i midten malet i to farver


 
Og selvfølgelig skulle jeg også lige lave en til kæde med runde perler, lige som dem jeg lavede her

5 kommentarer:

 1. De er simpelthen også bare så fine, de træperler med facetter! Og ja, haha, DET kender jeg alt for godt, det med, at det skal være NU, når man får en god idé - af samme grund ender jeg engang imellem med at gå på kompromis med materialerne, hvis jeg ikke lige har det rette på lager, men jeg fortryder det bare altid. Så jeg er blevet mere tålmodig på det sidste ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Trine er også rigtig glad for resultatet.

   Slet
 2. Hvor er de fine i udtrykket. Kan nogle af dem købes?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, ja det kan vi godt finde ud af du skriver bare.

   Slet
 3. Dét kender jeg rigtig godt! Jeg skal også helst igang med det samme, når jeg får en idé :-) Det er lidt et problem i forhold til tegninger nogle gange, for jeg vil helst kun være igang med en af gangen. Så skriver jeg idéer til motiver ned på min telefon. Ret praktisk, hehe :-))

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.