tirsdag den 1. oktober 2013

Et større fletteprojekt så dagens lys

Så har jeg endnu engang fået færdiggjort et af mine større fletteprojekter. Det er denne grønlige sag, som jeg langt om længe har fået færdiggjort. Det har taget en del timer, for ikke at sige måneder, men I kender jo sikkert godt det med, at have flere projekter igang på samme tid.? Det er i hvertfald en af mine store laster.
 
Fakta om tasken:
Tasken måler ca. 29 x 25 cm og har ligeledes en bred bund på 25 x 9 cm. Den er flettet i 3 forskellige størrelse, som er med til at give tasken denne lidt anderledes form.
Papiret er gavepapir i grøn, sort og hvide nuancer samt ensfarvet sort papir. Jeg har valgt at lave kanten i form at sorte hjerter, da jeg synes, det var med til at give tasken et sødt finish i toppen. Derudover har jeg også lavet midten  med to sorte baner hele vejen rundt. Hanken er ligesom mange af mine andre store tasker syet i kraftigt sort stof som efterfølgende har fået påsat lysegrønt organzabånd. Hanken er syet fast med fire sorte plexiglas knapper, to på forsiden og to på bagsiden. Sidst men ikke mindst, er der i toppen syet en sort lynlås fast, så du uden besvær kan lukke og åbne tasken. 
Hvis du har lyst, kan du se mine andre flettede tasker lige her

8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Jeg kan rigtig god lide formen på den :-) Jeg står selv og er lige blevet færdig med at flette et større taskeprojekt også - men jeg mangler at sætte hanke på. Jeg har ikke helt fundet ud af, hvilke det skal være endnu, eller hvordan jeg vil bære mig ad med at påføre dem - for jeg har jo gået og leget lidt med at prøve at gøre det på din måde. Jeg har bare ikke nitter eller sådan noget - men så ser jeg her, at du har Syet hanken på, med knapper. Hvordan har du gjort det? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej smukke. Glæder mig til at se dit taskeprojekt, hvis du vil vise det frem. Jeg har syet knapperne fast imellem selve ledenes huller frem og tilbage igennem selve taskeremmen, og igen op langs det øverste af kanten. Derudover bruger jeg en kraftigt synål uden spids samt kraftigt sytråd. Håber det giver mening og ellers spørg du bare igen.

   Slet
 2. Hvor er den bare superflot og smart... :0) hvad papir har du brugt.. ?

  SvarSlet
 3. Tak Heidi. Jeg har brugt noget grønligt gavepapir samt sort gavepapir, som efterfølgende er monteret med pakketspe.

  SvarSlet
 4. Det giver rigtig god mening - det var da smart! Så skal jeg bare lige have fundet en passende hank og passende knapper - så vil jeg gerne vise den frem :-) Jeg plejer at gå i genbrug og snuppe fede hanke fra gamle tasker ;-)

  SvarSlet
 5. Er stadig imponeret over alt det du når, nu når jeg ved hvor lang tid det tager at flette sådan en taske. Den er bare rigtig fin!

  SvarSlet
 6. Mange tak Anja ;-) glæder mig til at se dig på lørdag.

  SvarSlet
 7. Er mega imponeret over så meget du får flettet, jeg kæmper stadig med min lille pung, som jeg begyndte på sidste sommer i Århus :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.