mandag den 9. september 2013

Dejlig byttehandel

Noget af det jeg synes er fantastisk skønt ved at blogge er bl.a. de her små byttehandler man kan gøre sig med andre bloggere. Her for noget tid siden lavede jeg en super fin byttehandel med sødeste Marthe som har bloggen Arvingen. Jeg fik noget af hendes lækre stof, og som bytte fik Marthes søn Pelle en af mine grafiske tegninger i A3. Her i søndags havde Marthe lavet et fint lille indlæg hvori, hun viste hvordan tegningen tager sig ud og så ovenikøbet i glas og ramme. Lige pt står den på hendes kommode, men planen er vidst nok, at hendes mand skal hænge den op på Pelles værelse.

Pelle tror ikke helt på, at jeg har tegnet den i hånden, men det har jeg altså, og det kan jeg personligt skrive under på;-) 

Billedet er lånt Her fra Marthes blog 

                                   


Ønsker jer alle en dejlig uge.

2 kommentarer:

 1. Kære Helena
  Jeg havde ellers skrevet en lang kommentar på det her indlæg, for nogle dage siden! Men fra min mobil, og det har den så åbenbart ikke klaret.. Øv!

  Godt jeg så det, for jeg vil jo så gerne sige, at jeg er helt enig med dig i, at det er skønt at vi kan lave sådan nogle fine byttere, både her på bloggen, og på Instagram ♥

  Jeg må smile, når jeg tænker på søde Pelle, der bare ikke kan tro at nogen kan tegne så godt, og at det må være en computer, der har lavet det :D Hi, hi, det er altså sjovt, men også forståeligt ;-)

  Kan du have en rigtig god ny uge!

  Knus fra Marthe

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.