onsdag den 14. august 2013

Vundet Give Away fra Søstrene Grene samt dagens kup i Kvickly

For ikke så længe siden deltog jeg i en Give Away på Søstrene Grenes Facebookside om nogle af deres lækre kunstkort. Bl.a. kan nævnes navne som Lone Elliot og Karina Bækkenlund. Jeg havde slet ikke regnet med, at det var mig der vandt, eftersom der var rigtig mange som havde deltaget. Men heldig som jeg var, så var det mig der vandt;-) 
Da jeg kom hjem søndag fra Smukfest lå denne dejlige pakke i min postkasse, og jeg kan godt love jer for, at jeg blev glad, da jeg så alle de fine kort.

                                       

                          

                          

                          

                          

                          

                          

                          

Her til eftermiddag, da jeg lige var nede at handle i Kvickly, så jeg denne smukke gine, som jeg simpelthen ikke kunne stå for. Jeg har længe haft i tankerne, at det kunne være rart med sådan en gine til, når jeg syr tøj. Jeg ved godt, at det ikke er den bedste kvalitet, men når man er på SU, er denne nu fin nok til mig. Den var heldigvis ikke så tung, da jeg selv skulle fragte den hjem på gåben. Jeg fik dog alligevel en masse søde blikke, hvilket jeg selvfølgelig godt kunne forstå, da jeg godt kunne se, at det så lidt komisk ud, når lille mig kom gående med denne store gine, som ydermere var pakket ind i den største papkasse, så folk næsten kunne gå hen og tro, at det var papkassen der kom gående med mig og ikke omvendt.  He he, men hjem kom både ginen og jeg. 

                            


9 kommentarer:

 1. Eej altså, jeg synes tit, du vinder et eller andet :-) Tillykke!

  ..og så vil jeg lige fortælle dig, at jeg har hørt din sang igen i dag. Det lyder så smukt. Og det er så beroligende at lytte til. Håber, det er okay, at jeg skriver det her - ellers må du bare slette kommentaren :-)

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Hvor er du bare sød, og du kan tro det varmede, da jeg læste, at du har hørt min sang og faktisk bliver beroligende af at lytte til den. Har faktisk for mange år tilbage indspillet nogle sange på en cd, dog er denne sang ikke på, men det er lidt sjovt at høre sin egen stemme;-)

  Det var også denne sang, som jeg spillede til min fars begravelse, så det er en sang der betyder rigtig meget for mig.

  Ja lidt heldig med konkurrencer, har man da altid lov til at have. Hvis ik man har held i kærlighed, så har man måske held i andre ting ;-)

  SvarSlet
 3. Dejligt at vinde, og de er så fine de kort... De har så mange gode ting i Grenes`, jeg elsker selv at komme der, og finder hver gang noget der lige kan bruges... :0)

  SvarSlet
 4. Heldige dig:-) Det må have været et syn at se dig komme slæbende med en gine;-) God weekend.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. Jeg vil da rigtig gerne høre din sang - kan jeg det? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh den ligger inde i en lukket gruppe og har det lidt svært med at skulle offentliggøre den her på siden. Skal i hvertfald lige tænke over det hvis det er okay.

   Slet
 6. Ej, hvor fedt, søde! Hvis du får mod på at dele flere, må du endelig gøre det :-)
  Hvad hedder den sang, du sang i videoen?

  SvarSlet
 7. Pyh har en hel appe fyldt med sange, men har det lidt svært ved om det skal offentliggøres. Hved ik om du kan følge mig, men skal nok love at tænke over det.

  SvarSlet
 8. Det kan jeg sagtens - det var heller ikke noget pres overhovedet. Bare en kompliment :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.